Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martita756

Objawy po zabiegu wymrażnia nadżerki

Polecane posty

Gość martita756

Dwa miesiące temu byłam na zabiegu wymrażania nadżerki. Od tamtego czasu nie byłam u lekarza ponieważ kazał mi przyjsc na kontrole dopiero o 2 miesiączkach. Wiec wizyte mam za tydzien. Przed zabiegiem męczyłam sie z bardzo obfitymi upławami, a teraz po zabiegu nadal nic sie nie zmieniło i dlatego się martwie, dzisiaj to juz w szczególnosci poniewaz, sorry za określenie ale wręcz wyleciała ze mna taka galareta i wydawało mi sie ze były to resztki z nadżerki (która juz sie zagoiła i odpadła). Więc jeśli juz mam usuniętą nadżerkę to czemu mam nadal obfite upławy?? Czy Wy tez miałyscie takie problemy po zabiegu wymrażania nadżerki?? Proszę o pomoc.

hej, wydaje mi się, że jakieś upławy, bardziej wydzielina po wymrożeniu może pojawiać się do 2 tyg. po zabiegu. ja miałam dziś wymrożenie i tak mi powiedział mój lekarz ginekolog. wizytę kontrolną mam po następnej miesiączce i ma być już ok. na twoim miejscu chyba bym się skontaktowała z ginekologiem, niepokoiły by mnie jednak tak długo wydzielające się upławy, może rozwija się tam jakieś zakażenie bakteryjne i trzeba je podleczyć. pozdrawiam :)