Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

satinQ

Hej dziewczyny

Polecane posty

Zbliza sie termin @ i tak bardzo sie boje :( mam nadzieje ze wkoncu jej nie bedzie ze pojawi sie we mnie fasoleczka :) Nie wiem jakie jest prawdopodobienstwo ze bedzie wkoncu dzidzi Staralam sie o dzidzi w 5,7,21 i 24 dniu cylku. Dzis jest 26 dc Czy ktoras z Was w te dni poczela swoja kruszynke? Mam w ogole jakies szanse?

Gość massz

ja poczelam w 21 dniu cyklu, 3 tygodnie po pierwszym dniu okresu, za pierwszym podejsciem, wiec wszystko mozliwe!

Gość massz
Nigdy nie masz pewności kiedy dojdzie do poczęcia, bo plemniki potrafią w spryjających warunkach przeżyc nawet 7 dni.

Gość INNAAA
A jak dlugie masz cykle?????

Ja w tym 21dc kochalam sie 4 razy czy to zwieksza moje szanse? Od kilku dni mnie boli brzuch w dole... ale to pewnie ze @ sie zbliza nie?

Gość INNAAA
To, ze kochalas sie 4 razy jednego dnia (gratulacje a propos) nie zwieksza szansy na dzidzie, bo prawidlowo jest robic to w odstepie 2-3 dniowym, wtedy plemniki sa mocniejsze. Ogólnie to azeby nie wpadac w obled liczenia kiedy ma sie dni plodne to radze kochac sie od 7 dc do 21-22 w twoim przypadku i szanse beda duze (mi sie udalo 2 razy). Teraz jednak byloby mi ciezko powiedziec, czy sie udalo, no ale zycze powodzenia!!!!

Gość a moze gruby jassss
jak chcesz mieć fasolkę to najedź się grochu

no mam nadzieje ze sie udalo :) a jak nie to jest kolejny cykl :)

Gość INNAAA
No wlasnie, najwazniejsze nie poddawac sie i myslec pozytywnie a nawet wogóle o tym nie myslec i wtedy przyjdzie samo.

czyli 21 dc sprzyja kobitkom ktore maja cykle 28-30 dni ?

Gość INNAAA
Jajeczkowanie ma sie zazwyczaj w polowie cyklu. Czyli osoby o 28-30 dniowych cyklach maja je w 14-15 dniu, no ale nie zawsze tak jest bo rózne czynniki moga wplynac na przyspieszenie lub opoznienie jajeczkowania, no i tez sa osoby które maja nieregularne cykle wiec rzeczywiscie moze nastapic to pozniej.

raczej ta owulacja to w kazdym miesiacu moze wypasc inaczej, a ze mi wypadla w 21 dniu to mozliwe ze dlatego ze wczesniej bylam na tabletkach. jednak najwieksze szanse sa rowno w polowie cyklu, wiekoszsc dziewczyn ktore znam bylo w 14-15 dniu cyklu, chociaz moja ciotka zaszla w ciaze majas jeszcze okres czyli cos w 6-7 dniu cyklu!