Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podróż moja

Prosze o pomoc-Kraków

Polecane posty

Gość podróż moja

Za tydzień wybieram sie do Krakowa. Proszę o pomoc: nie wiem czym (tramwaj, autobus, bo taxi odpada)z centrum- tak z okolic dworca gł- dostać się na oś. Ruczaj na ul. Bobrzyńskiego.

łatwo się dostać bezproblemu się dostaniesz wychodząc z dworca po po lewej stronie (zaraz przed przejściem podziemnym) jest przstanek autobusowo - tramwajowy. Tam sprwdzisz co jedzie (nie pamiętam jaki numer, ale na pewno autobus )

Gość podróż moja
Tak sie składa, że jestem z zachodniej Polski i jak do tej pory mapa Krakowa nie była mi potrzebna... kolekcjonuję tylko mapy Sudetów. A tak ciężko napisać? Ja nie mam oporów, żeby udzielać odp. kiedy ktoś pyta o Dolny Śląsk...

Gość podróż moja
To ja:) dziękuję bardzo

Gość podróż moja
ups nikt mi nie pomoże

Gość hghgghghh
609 - autobus z dworca głównego ( ul.westerplatte) wysiadasz na przystanku Bobrzyńskiego

Gość a ja w krakowie
z dworca przechodzisz przez Galerie Krk, mniej więcej w srodkowej jej czesci musisz wyjsc na zewnatrz (po przeciwnej str niz dworzec), tam jest przystanek autobusowy i tramwajowy, wsiadasz w 19 tramwaj (kierunek borek fałęcki), na rondzie grunwaldzkim przesiadasz sie w 114 autobus (kierunek kampus UJ) i wysiadasz na przyst. Bobrzynskiego, to jakies 10 przystankow od mostu, ok 15 minut. good luck

Gość podróż moja
Dziękuje bardzo... nie wiedziałam, że to tak daleko:P. Chyba będe musiała wcześnie wstać, bo na m-scu mam być koło 9.30... to chyba dojazd zajmie mi z 40 min. co?