Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hmmmm3453

Ataki nocne problem z sercem

Polecane posty

Gość Hmmmm3453

Wszystko jest ok a wieczorem jak idę spać to mnie strzela.Czuję serce że bije,czasem szarpnie a ja się wiercę na lewo i prawo.No miną totalnie z 3 godziny przewracania pozycji itp zanim już zasnę ze zmęczenia :( Do tego dochodzą duszności , mam wrażenie jakby zaraz miało mi serce szlagnąć.Już miałem w ciągu paru miesięcy robione dwa razy EKG serca i wszystko w porządku ! serce zdrowe a ja dalej źle się czuję.Mówiłem lekarzowi co i jak ale on twierdzi że wszystko ok robiąc ze mnie wariata. Co może być spowodowane tym że zawsze kiedy idę spać mam takie jazdy? nigdy wcześniej tego nie miałem

Gość wiele osób tak ma
i faktycznie podobno nie zawsze to coś groźnego

Nie dam reki uciąć ,ale podobnie objawia się jedna z odmian nerwicy :)

Gość to tylko nerwica
uprawiaj sporty, poczytaj coś relaksującego przed snem generalnie zadbaj o to żeby się wyciszyć

Gość Hmmmm3453
Codziennie ćwiczę dla relaksu, spaceruję,mam swoją pasję którą uprawiam i przez dzień też czasem jest źle ale nie aż tak jak w nocy.W nocy dosłownie moje serce wariuje a przecież niby wszystko z nim w porządku.Nie wiem jak to opanować.Brałem tabletki na uspokojenie ale one działy tylko okresowo i w dodatku otumaniały mnie totalnie.