Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaktotakkk

grzybica pochwy

Polecane posty

Gość jaktotakkk

mam pytanie czy jak dziewczyna ma grzybice pochwy to czy moze zarazic chlopaka? jak tak to jak mu to sie objawia? chodiz mi o swędzenie i pieczenie pochwy i biała grudkowata wydzielina

Gość gwiazdeczka...g
jeżeli ty masz grzybice to jest bardzo prawdopodobne że go zarazisz. czasami występuje to u nich w postaci swędzenia a czasami bez objawowo. jeżeli to drugie to jest ryzyko że ona do ciebie wróci

Gość brzoskwińka
jeżeli masz grzybice idź do ginekologa on ci przepisze tabletki dopochwowe i co najmniej przez 7 dni nie możesz uprawiać seksu. On ci zresztą wszytko powie, pod warunkiem że go o to zapytasz

Gość jaktotakkk
bylam dzisiaj dostalam tabletki douste mam lykac przez 7 dni i jakis srodek dopochwowy raz mam wprowadzic i ma sie utrzymywac 2 tygodnie, a o wspolzyciu nic nie mowil a zapomnialam zapytac, wiec jak to jest? lepiej sie powtrzymac, tak? czy moze stosunek tylko w prezerwatywie?

Gość jaktotakkk
a pytam czy chlopak sie moze zarazic bo wspolzylam z nim ostatnio nie wiedzac jesazcze ze mam grzybice!

Gość jaktotakkk
a i jeszcze napiszcie mi czy jak to jest takie czerwonawe to znaczy że muchomora złapałam?

Gość gwiazdeczka...g
jak on nie ma żadnych objawów to nie masz sie czym martwić. jeżeli lekarz przepisał ci maść on też może sie nią posmarować. a jeżeli nie wyrazi chęci (bo tak jest często) to ty możesz mu go posmarować. np 1raz dziennie przez 3 dni.dla pewności że go nie zaraziłaś i że to do ciebie nie wróci.

Gość gwiazdeczka...g
a sex nie jest zalecany nawet w prezerwatywie jeżeli chcesz sie z tego wyleczyć

Gość jaktotakkk
muchomora to ty masz zamiast mozgu. prosze o odopwiedzi jakies?

Gość jaktotakkk
ok, dzieki

Gość gwiazdeczka...g
muchomory to występują w lesie :) tak to może być grzybica. najczęściej łapie się nią np. przy siadaniu muszli (publicznej lub innej, lub gdy ktoś kto ma grzybice siadł na twoje muszli to też możesz ją złapać), od brudnych ręczników, czasami zdarza sie też od kąpieli w wannach lub basenach

Gość drazsee
facet też powinien dostać flumycon lub chociaż maść. współżyć się nie powinno (podrażnienia itd), bo można się całkowicie nie wyleczyć wtedy. powinno się w czasie leczenia i po jeszcze odbudowywać florę w pochwie pozytywną (np. lykać lacibios f)

Gość blondi_2001
Też chyba mam ten problem i dopóki się nie zbadam to unikam zbliżenia z chłopakiem.