Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość comamrobiccc

pomożcie!! za 2 miesiaCE wesele a ja musze zgubić fady na brzuchu boczki i uda

Polecane posty

Gość comamrobiccc

kochani pomozecie mi ?? potrzebuje jakies wskazówki aby schudnac w 2 miesiace z brzucha fałdki boczki i obwisłe uda ujedrnic.. jestem tu nowa i niewiem jak zaczac

Gość gfhhgmym
za pozno sie za to zabralas niestety

Gość jak dla mnie sprawdzona
south beach.. inaczej dieta plaz poludnia, na mnie dziala swietnie, tygodniowo kilogram schodzi.. wiec moze zdarzysz jesli nie masz za duzo, ja dwukrotnie pozwolilam sobie na nia. Bo wiadomo, ze jak czlowiek je "niedozwolone" rzeczy, to kilogramymoga , ale nie wrocic.. Ja z dziesiec lat temu pierszy raz ja zastosowalam, schudlam tak szybko, ze nie wiedzialam kiedy mi minely dwa miesiace.. no ale jak aczela obiadac sie pozno i np ic sobie codziennie np redsa i lubie slodycze, to nie ma bata, pare kilo mi skoczylo, wiec znow dietka z dwa miesiace i bedzie ok. jeszcze mam za duzo jakies 4 max 5 kilo i bede czula sie ok, chociaz juz nie jest zle, luzniejsze spodenki itp.:)

..." ale nie musza wrocic..." ucieklo mi :) bo sie spiesze:)

nawet nie dwa miesiace ,a miesiac mi starczy, ale teraz bede bardziej pilnowac sie, ze jak sobie za duzo pozwole, to wystarczy 1, 2 dni troszke ograniczyc roznego rodzaju "zle" rzeczy i jest ok :) bo za bardzo lubie miec ladna figure :P zeby sie ciagle objadac;)

Gość comamrobiccc
ale wolałabym diete bez efektu jojo a wiecej sportu tylko niewiem co jest dobre na boczki i fałdki??

na fałdki, brzuch, boczki...najlepsze skakanie na skakance, bieganie, nie koniecznie na dworze, na leżąco bokiem wymachy nogami, dobre tez jest ćwiczenie: klęknąć na kolanach, usiąść i siadanie z boku na bok....takie moje wskazówki...no i do tego odpowiednia dieta, efekt murowany...2 m-ce to dużó żeby cos ze soba zrobić...

Gość wez przestan
przstan tyle zrec ewa:D:D:D

Gość wez przestan
kto nie ma brzucha ten slabo ru...cha:D:P

Gość truaws
dokładnie....troche za późno sie obudziłas....w dwa miechy no cos tam mozna zrobic,jasne,ale na pewno idealu wymarzonego nie osoagniesz....a głodowac cvhyba nie masz zamairu zeby paśc przed ołtarzem na wlasnym slubie??? coz...noi ale jak sie juz zdecydowalas to bierz sie ostro do roboty...ja bym zrobila ze 2 tygodnie na 800-1000 a potem jechalabym na 1000 reszte czasu i ostro cwicz...znaczy moze pierwszy tydzien czy dwa to chociaz co drugi dzien zebys nie przecwiczyla sie i nie zniechcecila,ale potem to codziennie i chociaz minimum godzien,dobrze jakby 1,5 albo nawet 2 h dziennie....i to tak zebys sie w miare spocila...i oczywiscie duzo wody,jakies balsamy i bialko,bialko plus warzywa i jeszcze raz warzywa.....na deser owoc.Powinno byc niezle....i tak...wegle do 15...potem tylko bialko.....bedzie dobrze.... jeszcze zalezy ile wazysz,jaki wzrost....ale przy powiedzmy tam kilkukilogramowej nadwadze ktora chcesz zrzucic dla wlasnej satysfakcji,estetyki i dobrego samopoczucia to mysle,ze w 2 miechy przy dobrych wiatrach 6-8 moze do 10 kg ..ale tez 6 na pewno zleci...a to juz jest pelnym rozmiar w odziezy ,wiec widac....

Gość comamrobiccc
mam 174 wzrosru i waże 69kg

Gość comamrobiccc
tylko ze najgorsze są te boczki i fadki myslałam o skakance

Gość kotkotkot
WIdze, ze masz podobny problem do mnie:) ja juz jestem po slubie, ale 4 miesiace przed nim sie obudzilam i koniecznie chcialam schudnac.. polecali mi wiele diet, niestety trudno mi bylo na nich wytrzymac.. nie mialam czasu na skakanie na skakance ani na silownie. Dwa miesiace kombinowalam z dietami, 1000ckal, kopenhadzka, ale efekt jojo niestety byl od razu widoczny:( zaczelam wiecej dowiadywac sie i czytac na temat diet. Trafilam na swietna specjalistke do spraw odzywiania, prowadzila mnie przez cala diete, wytlumaczyla mi dlaczego tamte nie poskutkowaly, zmienilam swoje przyzwyczajenia, przy tym czuje sie swietnie i do dzis nie mam problemu z waga! Mozesz tez sprobowac, poczytaj sobie i jak bedziesz chciala to mozesz sie do niej odezwac.. Ona na pewno znajdzie dla Ciebie czas:) Tutaj masz strone internetowa www.agat.mojawaga.pl pozdrawiam i trzymam kciuki! Mi sie udalo i z calego serca zycze tego Tobie:)

Gość JAK DLA NIE SPRAWDZONA
dziewczyno , jesli obudziłas sie tak pozno, to skakanka owszem pomoze Ci czy hula hop, niektórzy polecaja na brzuszek i boczki.. ale jak chcesz wygladac ładnie, to za mało czasu na to bys na samej skakance bez ograniczenia jedzenia, przynajmniej "tego złego" czyt biale pieczywo, ziemniaki, słodycze..zgubila zbedne fałdy.. a to ze mi wróciło kilka kilo na diecie south beach, to tylko dlatego, ze to nie jest typowa dieta tylko styl odzywiania, wiec jesli czlowiek za duzo sobie pozwala, a ma siedzaca prace jak ja i w sumie mało ruchu, a na dodatek czterdzistke na karku, to naprawde nie jest to duzo przez kilka lat przybrac kilka kilo, wiec dlatego pisze, ze dla mnie dietka sprawdzona.. Zawsze sobie mówie, ze jak nawet te kilka kilo złapie, to wiem, za na tej dietce spadaja i nie jest sie głodnym jak na jakies kopenhaskiej, gdzie je sie ciagle to samo i prawie co nic... pozdrawiam

Gość szczupła1979
RZECZYWISCIE TRoche pózno sie wziłaś za odcudzanie by za dwa miesiace ładnie wygladac ,ale jeszcze ni ewszystko strcaone.Ja polecam Ci moj spoóśb, który jest naprawde skuteczny, zdrowy i nie znam łatwiejszego sposbu na pozbycie sie zbednych kilogramów.Ja schudłam 25 kilo i wreszczcie jestem szczesliwa. Mysle ze i ty powinnas zmienic podejscie , ile uda ci sie schudnac do tego czasu to i tak bedzie dobzre a jesli dalej sie bedziesz odchudzał to zrzucisz wszystko i bedzie piekna. Dobry jest masaz dolnej partii ciła na urzadzeniach typu body space lub vacuvell-ale tp troche kosztuje -ale warto. wejdz tutaj i poczytaj na pewno ci pomoga. www.odchudzamskutecznie.pl