Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KingaProszePomoc

straszny ból

Polecane posty

Gość KingaProszePomoc

Witam serdecznie. Chcialabym sie dowiedziec czy jakas kobieta tutaj miala podobny przypadek, i co to moze byc?? Otoz dzis w nocy zlapaly mnie straszne bole podbrzusza a takze jakby kosci ogonowej ?! Bol byl przerazajacy, nie moglam sie ruszyc ;/ Tak jakby cos rozrywalo od srodka ;/ Glowne promieniowanie wychodzilo z prawej strony podbrzusza :( Mialam juz taki atak jakies 2 miesiace temu, wzielam jak dzis NO SPE i ustapilo.. po czasie, jednak do rana odczuwalam ze cos tam sie dzieje ;/ Nie wiem co moze byc przyczyna? Wykluczam jedynie wyrostek bo go juz nie posiadam :P A moze poprostu dzieje sie tam cos niedobrego poniewaz jest to ja jakis konflikt po porodzie? Wlasciwie w zyciu tego nie mialam, zaczelo sie gdy urodzilam syna :(

Gość szybko do gina
stan zapalny jajnika ? najlepiej pędem do gina by zbadał i zrobił usg przy stanach zapalnych ból może promioeniować do pleców bez leczenia się nei obędzie, pewnie jakiś antybiotyk i globulki

Gość szybko do gina
może masz torbiele na jajnikach, inna opcja to ciąża pozamaciczna tak intensywny ból koniecznie wymaga konsultacji z lekarzem w jakiej jesteś fazie cyklu ? czy ciąża jest możliwa ?

Gość Kingaodpowiadamja
Nie wydaje mi sie ze to ciaza, mimo jednak okres sie spoznia ;/ Wczesniej jak pisalam byl raz taki bol 2 czy 3 miesiace temu i okres sie tez chyba z tego co pamietam spoznil ale pozniej bylo ok.

Gość Kingaodpowiadamja2
Wlasnie przeczytalam o ciazy pozamacicznej i wydaje mi sie ze to odpada..

Gość zapalenie jamnikow
hej, zapalenie jajnikow daje podobne objawy do zapalenia wyrostka, przejdz sie do ginekologa na usg i badanie, bo mozliwe, ze bedziesz musiala isc nawet na zwolnienie i antybiotyki przyjmowac. u mnie tak bylo (siedzenie w domu, cipronex na 14dni, wygrzewanie, leki przeciwzapalne).