Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LENA900

Ciąża i wielkie obawy

Polecane posty

Gość LENA900

Witam wszystkich serdecznie, W sierpniu skończę 20 lat, niedawno rozpoczęłam studia, jednak moja sytuacja życiowa potoczyła się inaczej niż sobie zaplanowałam. Mimo brania pigułek antykoncepcyjnych wydaje mi się że jestem w ciąży (w przyszłym tygodniu idę na usg po ostateczną odpowiedź). jestem z moim chłopakiem już dość długo bo 3 lata i on jak najbardziej jest w porządku (co prawda nie skacze z radości ale wspiera mnie i jest odpowiedzialny). Ja jednak mam pełno obaw :( bardzo chciałam skończyć studia, wreszcie miałam poczucie że robię to co lubie. a teraz wszystko tak diametralnie się zmieni. nie jestem chyba jeszcze gotowa do roli matki i zupełnie nie wiem jak mam powiedzieć o tym rodzicom. Czy któraś z was znalazła się z podobnej sytuacji? macie może jakieś rady? przeraża mnie to, że bez pracy nie mogę zapewnić dziecku dobrych warunków. pozdrawiam, Lena

Gość Ewa123456789
spokojnie, na pewno dasz sobie rade. ciężko mi cokolwiek doradzić bo nie byłam w takiej sytuacji, ale przede wszystkim to nie załamuj się. rodzice na pewno pomogą.

Gość LENA900
dzięki Ewo za odpowiedź. prosiłabym jeszcze o jakieś rady...

Gość najtrudniejszy moment życia
Ja jestem w twoim wieku i w podobnej sytuacji. Z tym, że ja zastanawiam się, czy w ogóle dam rade wychować to dziecko, bo jakoś sobie tego nie wyobrażam. Wszystko opisałam w topiku : niechciana ciąża.

Gość LENA900
najtrudniejszy moment życia, jeżeli chciałabyś pogadać to napisz prosze na gg 19014411.