Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bikini -odpinane ramiączka

Szukam stroju kąpielowego

Polecane posty

Jestem szczupła, mam mały biust. Co rok mam problem ze stanikiem na wakacjach. Zwykle kupuję kostiumy bikini i push - upy. Mam jednak problem z białymi śladami na dekolcie od pasków. Próbuję czasem jakoś zawiązać je inaczej ale moj mały biust nie utrzymuje stanika i są kłopoty. Moze widziałyście jakiś fajny usztywniany model, w którym można by odpiąc ramiączka a stanik by się trzymał? Kiedyś było zdecydowanie wiecej takich modeli. P.S. Cena nie gra roli.

To nie biust ma trzymać stanik a stanik biust :P Jak dobierzesz poprawny rozmiar (z odpowiednio ścisłym obwodem) to nie będzie problemu w żadnym kroju :) Jak chcesz górę bikini z odpinanymi ramiączkami to szukaj w brytyjskich markach kroju "bandeau" : www.stanikomania.blox.pl/2009/04/Marynarska-bardotka.html Na Figleaves masz taki wybór: www.tnij.org/f709

bardzo dziękuję best_bra :)

ja mam strój z FEBO czy Feba i jest fajny, ale ramiączka nie sa odpinane :/ (mam tez niewielki biust) a to o ciasnym obwodzie - może i trzyma, ale strój kapielowy źle wygląda jak sie baardzo mocno wzyna w plecy czy pod pachami - a nie mów mi proszę, że nie będzie widac, że tu i ówdzie bedzie mi sie tył wciskał w tłuszczyk - bo to niemożliwe!!!

Gość biusciasssta
Przesadzasz :) Ja mam takie "bandeau" z panache i mimo, że chudziną nie jestem (84 cm pod biustem) to nic mi się specjalnie nie wrzyna. A pytająca pisze w dodatku, że jest szczupła, więc tym bardziej :)