Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość only1

depilacja....

Polecane posty

Gość only1

mozecie mi powiedziec jak sie posługiwac kremem do depilacji w ogóle niewiem czy to sie smaruje i potem maszynka czy co niewiem pomóżcie prosze ... dzieki z góry

Gość Migdałowa
a co chcesz wydepilowac? ;p ale radzilabym sie zapoznac z treścią etykietki kremu

Gość Marcix 88
Najlepsza jest natrualna depilacja Od jakiegoś czasu stawiam na pastę cukrową. Do tej pory widzę same plusyNie mam żadnych problemów z wrastającymi włoskami i bliznami. Kiedyś chodziłam do sklepu gotową pastę cukrową, ale taka domowa jest jeszcze lepsza. Tutaj jest ciekawa strona o tym http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość RootGirl 27
Znajoma zrobiła sobie depilacje laserową, to był gabinet z laserem Palomar Vectus. Jest mega zadowolona. Super sprawa, wystarczyło tylko kilka zabiegów. Bez bólu i podrażnień.Słyszałam, że po depilacji innymi laserami można mieć nawet oparzenia. poczytajcie o nim, ma super recenzje.

Gość Sonia 26
Znajoma miała robioną depilację laserem, o ile pamiętam, to szukała gabinetu z laserem Palomar Vectus . Jest bardzo zadowolona. Osobiście też byłam pod wrażeniem efektu. Już po pierwszym zabiegu widać było działanie lasera. To był słuszny wybór. Nie czuła bólu. Super skutek. Jeśli myślicie o depilacji laserowej, to każdemu gorąco polecam. www.importal.pl/zdrowie-i-uroda/depilacja-laserowa-zabieg-medyczny-estetyczny/

Gość kosmetyczka 25
To może się wam przydać przez przypadek znalazłam interesującą wyszukiwarkę gabinetów z depilacją laserową. Możecie wyszukiwać po miast. Działa bardzo prosto. Musicie tylko wpisać wasze miasto: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Przez to znaleźć salon z depilacją laserową.