Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgfhtyytyy

Kurs tańca

Polecane posty

Gość hgfhtyytyy

Jak myślicie czy powinnam się zapisać , bo mój mąż mówi że to nie wypada

Gość uiuyiyiyuiyuiu
yuiuyiuyiyuiuhjjiyuiyitutrytrtretryuyiyuiuoikljkyuityutrytfgdffrawewqretyry trutyuyityutrytdghsdrfwrwetreytrutyuyiuyiityutrutfrghfghsdfreswtgrytrutyuygnhjdrtewrsegdfhy

Gość uiuyiyiyuiyuiu
trfhyutru657568687jugyujtyhjvghgfh

hej! ja tez mam w planie sie zapisac na kurs tanca, dlaczego nie wypada? nawet jak mloda nie jestes to rowniez wypada, to nie jest zalezne od wieku, jak masz ochote to to zrob, nigdy nie patrz na facetow w takich wzgledach, traktuj to jako twoja rozrywke ten taniec i mala przyjemnosc dla samej siebie:P powiedz mi na jakiego rodzaju taniec chcesz sie zapisac?

Gość hgfhtyytyy
Zapaisałabym się na balet dla dorosłych

moze twoj maz mysli ze balet pownno sie zaczynac w wieku dzieciecym, nie zanm sie na tym, ale jak masz ochote to sie zapsz dziewczyno i tyle! :) ja myslalam nad tancem nowoczesnym bardziej ale nie hip hopem tylko bardziej cos pomiedzy tancami egzotycznymi a takimi jak sie tanczy w klubach, moze taniec brzucha jeszcxze, nie jestem pewna

Gość hgfhtyytyy
Na tym polega problem że tam trzeba chodzić z partnerami, a on nie chce się zgodzić powiedział że nie będzie skakał w rajtuzach i żadne tłumaczenia nie pomagają

a co to ma wiek do rzeczy ?? a uprawianie sportu tez nie wypada w pewnym wieku tak? to tak samo jak takiec sadlo ci skacze i trzesiesz cielskiem:p w zyciu na nic nigdy nie jest za pozno, a zwlaszcza ze 20lat nalepsza mlodosc a na glupi kurs tanca nie wypada? to chore co mowisz, kompleksy jakies masz czy co?

Gość jjjjjjjjjjhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjhhhhjh

Gość hure jatr
Nie wiem czy to będzie taki taniec jakiego oczekujecie, ale zerknijcie na ofertę z serwisów grupowych - http://www.znizkomania.pl/pokaz_oferte,44313,do-72-kurs-wybranego-tanca-miesieczny-39-zl-lub-2-miesieczny-59-zl.html W zasadzie to samo za mniejszą kasę.