Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksona

czy powiedziec mezczyznie o swoich uczuciach?

Polecane posty

Gość ksona

jak sadzicie, czy jest sens mowic mezczyznie o swoich uczuciach do niego? jest nam razem bardzo milo, super sie rozmawia, seks tez jest fajny, ogolnie fajny koles, ale jest to tylko znajomosc dwumiesieczna dopiero, a ja czuje do niego cos wiecej, cos glebszego i mysle wspanialego, ale boje sie o tym mu powiedziec, bo najprawdopodobniej tego nie odwzajemnia, Choc watpliwosc moja jest taka, ze wyobrazam sobie sytuacje, kiedy zrobiloby na mnie wrazenie takie wyznanie fajnego mezczyzny, do ktorego nic wiecej poza sympatia bym nie czula i spodobalaby mi sie jego konkretnosc i otwartosc. No ale to jest punkt widzenia kobiety, a jak to widza mezczyzni? dopuszczacie taka mozliwosc? boje sie, ze jesli nie sprobuje, to inna mi go zgarnie;)

Gość jestes w seks ukladzie
?

Gość ksona
tak, rozumiem, ze z twojego punktu widzenia wszystko jasne.. ale czasem wiem, ze bywa inaczej..

Gość ksona
no i jak:)

mam bardzo podobnie 2 miesieczna znajomosc, sex ale brak wyznan chce mu powiedziec ze mi zalezy zeby wiedział ze traktuje nas powaznie;) i tez mam obawy ze on nie odwzajemnia...

Dziewczyny , Kobiety !! Nigdy nie obawiajcie się mówić o tym co czujecie ! Jeśli facet was nie zrozumie to jest palantem. A poza tym taka umiejętność mówienia o waszych uczuciach przyda wam się w innych , bogatrzych związkach.

Gość To ja Ci odpowiem kochana
Gdybym była w Twojej sytuacji, to powiedziałabym... Nie umiałabym ukryć tego co czuję... Może być różnie jak się o tym dowie Twój mężczyzna... ale Ty nie będziesz wiedziała na czym stoisz póki nie wyjaśnisz sytuacji... Zaznaczam, że teoretyzuję, a Tobie życzę dobrej decyzji... i szczęścia.

Gość Seniorrro
"Szczęście nie zawsze ma uśmiech na twarzy. Szczęście to także łzy, to głos, który chce się słyszeć chociaż na moment. Nieważne, czy to szczęście trwa godzinę, minutę czy moment. Najważniejsze, że potrafię nadać mu imię... Twoje imię." Na Twoim miejscu zaryzykowałbym i wyjawił facetowi swoje uczucia. Jeśli ten ktoś jest tego wart, to nie będzie obojętny wobec Ciebie. Życzę powodzenia.

Gość Lilly Evangelin Ewellin
Wszystko ładnie, pięknie, ale lepiej poczekaj aż on to powie. Wbrew temu co napisał Andrzej facetom czułe słówka do szczęścia nie są potrzebne:)

Gość bardzo zalamana jestemm
ABSOLUTNIE NIE MOW! Wiem coś o tym

Gość Lajzamineli
nie mów kochana bo albo się spłoszy albo zacznie cię lekceważyć. Oni nie mają uczuć wyższych. Trzymaj gada na dystans. Lepiej ci się opłaci.

Gość podbudujesz mu ego
oni to lubia

Gość podbudujesz mu ego
jakby chcial zwiazku, to nie proponowalby ukladu