Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andzia ;D

Chcę mieć białe zęby.!!!

Polecane posty

Gość weronika92
Polecam żel wybielający Whitetime z nakładkami, mi wybieliło. Niektórzy mają opinie, że strasznie niszczy zęby, ale z moimi jest wszystko ok. Po stosowaniu byłam u stomatologa i nic złego się tam nie dzieje. Cena ok. Wrzucam link http://www.whitetime.pl/ , ale taniej można kupić na allegro.

Gość gość
whitetime? to chyba to od kaszubskiego ?:D Ja wybielałam lampą beyond - sprawdzona metoda:) W Dental Services w Krakowie mają na to promocję i kosztuje 400zł - efekt naprawdę świetny:)

Gość gość
znam tę blanx - jest naprawdę dobra, ale ja jej używam po wybielaniu i czyszczeniu zębów, aby utrzymać efekt. JA regularnie usuwam kamień w Bamedzie w Łodzi, używam tego blanxa i raz byłam na wybielaniu - nie powiem, ząbki mam białe :)

Gość kornellia
zastanawiam się nad wybieleniem zębów u http://www.vipdental.pl/ uważacie, że jaka metoda wybielania jest lepsza: laserowa czy lampą uv? miał ktoś jakieś doświadczenia?

Gość gość
siema d******

Gość magdakupisz
Żadne paski, żadne metody wybielania. Zmiana pasty na ajone, usunięcie przyczyny brzydkich zębów - kawa, fajki, wino, do tego odpowiednia dieta, i w kilka miesięcy całkowicie zmienicie swoją barwę.

Gość gość
jak chcesz mieć białe zęby to na pewno trzeba unikać barwiących produktów, jak właśnie wspominane papierosy, kawa wino, szczególnie czerwone. Ale też dobrym sposobem jest wizyta w gabinecie na wybielaniu. Ja byłam w Galerii Uśmiechu i jestem bardzo zadowolona z efektów.

Gość hurata
Jedyne co może pomóc to nie wizyta w galeriach i zabiegi, tylko systematyczne mycie dobrą pastą i ogólna dbałość o higienę. W ten sposób efekty będą rzeczywiście zadowalające - w naszym przypadku takie były, zabieg tylko niszczy szkliwo, więc po co?

Gość ania moiik
U mnie wystarczyła po prostu systematyczna pielęgnacja. Bardzo dużo dała ajona, zęby wyglądają ładnie i zdrowo. Musicie zadbać przede wszystkim o podstawy, bo jedynie wtedy zęby będą wracały do zdrowia.

Gość gość
ja też chciałam i w końcu zdecydowałam się na wybielanie w Dental Services. Nie trzeba było długo czekać na efekty, zęby są znacznie bielsze, pięknie wyglądają. Naprawdę było warto się poddać takiemu zabiegowi.