Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bambinia5555

Czy wyznać miłość chłopakowi, którego nie znam?

Polecane posty

Gość Bambinia5555

wiem, że to nie miłość, ale bardzo silne zauroczenie, które trwa już pół roku. Znam tego chłopaka tylko z widzenia, chodzi ze mną do szkoły, ale nie do mojej klasy :( Nigdy właściwie z nim nie rozmawiałam, ale mam 99% pewność, że mu się podobam, bo widzę jak na mnie patrzy. Ciągle mnie obserwuje! Za 2 miesiące skończy się rok szkolny i prawdopodobnie nigdy się więcej nie zobaczymy :( Dlatego chcę mu pod koniec roku szkolnego wyznać co czuję, ale nie wiem kiedy, bo on zwykle jest z kolegami i nawet nie będę miała okazji być z nim sam na sam;/ Co o tym sądzicie? Wyznać mu, że mi się bardzo podoba?:P Jak byście zareagowali, gdyby dziewczyna która wam się podoba powiedziała wam to?:)

Gość .....ot..co......
moze po prostu podejdz do niego i sie przywitaj? :D a ty od razu chcesz z grubej rury, jeszcze sie wystraszy:D

Gość Bambinia5555
:D hehe:) ale jestem nieśmiała i się wstydzę :P

Gość .....ot..co......
z mojego (i nie tylko) doswiadczenia wiem, ze po wyznaniu uczucia chlopak moze sie sploszyc nawet jezeli czuje to samo co ty wiec lepiej podjac mniej brawurowe kroki ;)

Gość Bambinia5555
ale ja się wstydzę teraz do niego odzywać, a pod koniec roku to już nie będzie czasu na to by się zapoznawać dopiero :P będę musiała załatwić sprawę szybko i albo będzie chciał utrzymywać ze mną kontakt albo nie :P

Gość .....ot..co......
ale na koniec roku jak do niego normalnie podejdziesz, zagadzasz to tez wymienicie sie nr tel albo umowicie sie na spotkanie. nie musisz mu od razu oznajmiac ze go kochasz/lubisz itp

Gość Bambinia5555
mam już jego numer:D koleżanka mi dała :P ale nie mam pewności czy jest aktualny ;p

Gość .....ot..co......
no i co ze masz, jak nie robisz z niego uzytku :P wtedy wymienicie sie oficjalnie numermmi

Gość Bambinia5555
ale mam po prostu powiedzieć "wymienimy się numerami?" :D

Gość .....ot..co......
podchodzisz do niego i mowisz np, czesc, w koncu wakacje a on: no w koncu ty: masz jakies plany na wakacje? on: jade tu i tam ty: o to zapowiada sie dla ciebie ciekawe lato. ja jade to i tu. i jak chlopak bedzie mial jaja to w tym momencie powinien wziac namiary na ciebie

Gość Bambinia5555
coś będę musiała wymyślić, bo nie mogę tego tak zostawić !! On też powinien się postarać, skoro mu się podobam.

Gość .....ot..co......
chlopacy sa bardziej dziwni i niesmiali niz dziewczyny, zwlaszcza w mlodym wieku

Gość schogu100
Haha mam taka samą sytuacje .... od prawie 2 lat patrzy się na mnie dziewczyna w szkole ..najpierw myślałem ,że dziwnie wyglądam czy coś ale te jej usmieszki i w ogóle zaczeła mi mówić "cześć"... nie wiedziałem co się dzieje ..i tak nagle z dnia na dzień totalnie się w niej zakochałem .. nie moge przestać myśleć o jej pieknych niebieskich oczach i promienistym usmiechu.. ona chyba kocha mnie a ja ją tylko,że nie wiem jak jej to wyznać bo także ciągle z koleżanką przesiaduje ..zaraz koniec roku .. ona odchodzi ze szkoły i pewnie więcej się nie zobaczymy :

Gość schogu100
:(

Gość bziuuuuuuuuuuum
gościu napisz do niej na gadu :D

Gość bziuuuuuuuuuuum
i jeszcze coś ci powiem - przełam się i do niej podejdź nawijaj o byle czym.. tylko zebyś z nią pogadał :O ona na pewno cie nie wysmieje.