Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukana milagros

5 lat oszustwa

Polecane posty

Gość oszukana milagros

nie chce mi się pić i żyć też z dnia na dzień moje życie obróciło się w popiół. dzisiejszego poranka jak zwykle jechałam rano na uczelnię, lecz nie tym tramwajem co zawsze, przypadek sprawił,że wsiadłam do innego tramwaju. zajęłam miejsce przy oknie i na przed ostatnim przystanku ujrzałam mojego narzeczonego, który stał przy drzwiach, lecz nie sam. obejmował INNĄ dziewczynę w dodatku wyglądała jak zwykła zsolarzona zdzira !! jak ON tak mógł dla takiej dziewczyny ?? czy naprawdę jestem aż tak beznadziejna ?? co jest ze mną nie tak ?? mam dosyć siebie

Gość Annereska
a gdzie te 5lat oszustwa?

Gość WiktoriaW
Wiem ze jest ci ciezko ale jedynie beznadziejna bedziesz jesli wrocisz do niego

Gość oszukana milagros
no mogłabyś się domyśleć ,że 5 lat byliśmy w narzeczeństwie nikt mnie nie potrafi zrozumieć ;(

Gość sdfsdfsd
no pukal ja na boku bo mu nie dawalas widac

Gość oszukana milagros
ale o co chodzi kochaliśmy się raz na miesiąc jak mnie odwiedzał :( ja nie mam dużych potrzeb i to był powód, żeby mnie zdradzał??

Gość G. Sz.
Potraktuj to jako przeznaczenie. Pewnie prędko byś nie dowiedziała się jaki jest ten twój narzeczony i żyłabyś w nieświadomości z kurwiarzem. Na mój gust miałaś niebywałe szczęście, że mogłaś się przekonać sama. Zazwyczaj w takich przypadkach bywa tak, że niebawem poznasz faceta , który będzie Ciebie wart i będziesz szczęśliwa :) Głowa do góry pamiętaj nic nie dzieje się bez przyczyny i nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!!! :) Życzę powodzenia i szczęścia przy boku uczciwego faceta !

Gość oszukana milagros
nie ma uczciwych facetów..

Gość G. Sz.
Oczywiście, że są, tylko niestety jest ich zdecydowana mniejszość.

Gość oszukana milagros
nie gadałam... od 3 dni nie odbiera moich telefonów..

Gość do autorki...
Współczuję ci :( Nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić co czułaś w tym tramwaju. A jak on zareagował jak Cię zobaczył??? Czy Ty jakoś zareagowałaś???

Gość oszukana milagros
nie widzial mnie a ja nie zareagowalam bo bylam z zbyt glebokim szoku!!!!!!!!!!!

Gość do autorki...
A pisałaś mu o tym zdarzeniu? On wie , że go widziałas?

Gość ksadiod
nie ufaj na przyszłość tak bezgranicznie facetowi. nie daj sie juz tak podeptac, jego olej. boli, ale nie warto budowac z nim juz wiecej domkow na piask. niech sobie idzie do swojej solarki i pluje w brode jaki byl glupi. za glupote sie placi. ty z czasem sie podniesiesz. 5 lat, ktore nic nie znaczy. wiem jak sie czujesz.

Gość adi_P
napisałas ze cytuje dosłownie "obejmował INNĄ dziewczynę w dodatku wyglądała jak zwykła zsolarzona zdzira !!" dla ciebie ona wyglada na zdzirę a dla twojego mena ona moze wygladac jak najpiękniejsza laska

Gość dobrze ze teraz go zlapalas
wspolczuje, szkoda Twojego czasu i sil na taki zwiazek, znajdziesz fajniejszego i lojalnego chlopaka:-)

Gość ja Cię rozumię
zapomnij o tych pięciu latach i o tym "wrzodzie" jak najszybciej. Ja się dowiedziałam, że nie 5 a 25 zmarnowałam i nie mam zamiaru się dalej dręczyć. Tacy faceci się nie zmieniają nigdy, będzie Cię oszukiwał całe życie, będzie przepraszał i wmawiał, że jest osłem i że już nigdy, yhm... akurat (do najbliższej okazji). Wiem, że ciężko się podnieść, ale musisz to zrobić bo inaczej będziesz się topić w smutkach i w pewnym momencie życia stwierdzisz, że już za późno na zmiany, Kopnij go w 4 litery, a o tej zdzirze zapomnij, ona go i tak oleje jak wykorzysta

Gość oszukana milagros
dziękuję wszystkim za wsparcie

Gość oszukana milagros
:)

Zostaw buca, powiedz mu wprost co widziałaś, i nie daj sobie wmówić że to koleżanka/kuzynka/dziewczyna kolegi/że tramwaj hamował i się o niego oparła całkiem obca panna/ tylko trzymaj się swojego, widziałaś co widziałaś - i niech on nie odwraca kota do góry ogonem. Nie daj się! Ważne że dowiedziałaś się teraz a nie po ślubie, nie jak są dzieci i wszystko wspólne - tylko wcześniej. To znak od losu, że jest po Twojej stronie - więc możesz być spokojna o przyszłość i o swoje szczęście :)