Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sara277

ogloszenie erotyczne bez mojej wiedzy POMOCY!!

Polecane posty

Gość sara277

prosze o pomoc ktos podal moje dane miejscowosc w ktorej mieszkam imie i numer tel na portalu ogloszeniowym o sponsoringu teraz dzwonia i pisza do mnie rozne osoby jak to usunac i znalesc ta osobe pisalam juz do moderatorow portalu ale niewiem jak dlugo to potrwa prosze o pomoc

Gość tak mi sie wydaje
idź na policję i zgłoś sprawę

Gość najgorsze jest to jak
wlasnie, idz na policje

Gość sara277
tak mi starsznie przykro ktos to teraz dodal placze az z bezsilnosci dlaczego ktos to zrobil...

Gość jak jasne jak ciemne
Kto mieczem wojuje.... Komus za skore zalazlas zlotko , i to na 80% jakiejs dziewczynie, facet sie nie msci w taki sposob, ewentualnie powie pierdol sie szmato ale zeby tak to wątpie.

Gość sara277
nie jestem jakas malolata mam 27 lat powazna prace nie moge sobie pozwolic na takie glupoty zeby ktos psul moje dobre imie podal dane na regionalnym portalu ktos znajomy moze to zobaczyc!

Gość sara277
nikomu nie zalazlam za skóre niemam pojecia kto moglby to zrobic

Idz na policje, sama nic nie zrobisz.

"nikomu nie zalazlam za skóre niemam pojecia kto moglby to zrobic" Co nie zmienia faktu ze to na 80% jakas babka. Faceci nie maja takich pomyslow , na pewno nic ci w wieku 20+ skakanie z pazurami i robienie komus na zlosc to domena kobiet :D.

Gość idź na policję i
nagrywaj rozmowy z osobami, które będą być może dzwonić, jako zainteresowane ogłoszeniem, oczywiście informując, że ogłoszenie było nieprawdziwe i prosząc o podanie miejsca w sieci (a może nie tylko) skąd ta osoba wzięła Twój numer. Warto zgłosić do moderatorów danej strony. A o opinię się nie martw - nikt, kto Cię zna chyba nie pomyśli, że na serio podajesz oficjalny numer w ogłoszeniu erotycznym, a zresztą jak to o nim świadczy że wchodzi na takie portale i szuka prostytutki ;) Że to kobieta zrobiła Ci ten "dowcip" nie byłabym taka pewna, ale w końcu motywy mogły być różne. Idź na policję w każdym razie.

Gość ojtam
w sumie dała byś sobie tam dupy raz czy dwa i by ci stówka wpadła do kieszonki ;) przyjemne i pożyteczne pozdrawiam cieplutko buźka :*

jeśli ten ktoś dodając ogloszenie korzystał z kamputera w kafejce to nic nie wskurają