Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalendarzowa wiosna

co sądzicie o moim pierscionku zaręczynowym?

Polecane posty

Gość WiktoriaW
mi tez sie nie podoba

Gość kalendarzowa wiosna
jak jest taki "typowo zaręczynowy" to mówicie że oklepany i że wszystkie narzeczone mają takie same,a jak nie jest taki typowy to brzydki :(

Gość jussaa
a mi się podoba:)

Gość No taki sobie
ale co tam pierscionek. W ogole po co go pokazujesz? Zeby sie pochwalic? Czy wrecz przeciwnie - wstydzisz sie? o co chodzi Ja lubie z bialego zlota, klasyczny ksztalt.

Gość kalendarzowa wiosna
kancie dupy to nie onyks tylko szafir :o i faktycznie maleńskie brylanciki ale jednak są :) pierścionek kupiony w yes-ie i mam na niego certyfikat :o

Gość hhfhfhg
Złoty? :O Blee

Gość kalendarzowa wiosna
mi się bardzo podoba bo lubie szafiry i ogólnie kolor niebieski ale chcę poznać wasze zdanie :)

Mnie by się podobał jakby był bez tego żółtego złota ale poza tym ok. Poza tym to tobie ma się podobać. :)

Gość kalendarzowa wiosna
energiczna tylko że on nie ma wielu maleńkich kamieni,w sumie są ich tylko 3,1 szafir i 2 maleńkie brylanciki,ale sprawia wrażenie że jest ich więcej tylko dla tego że dalej są wytłoczone i mocna wypolerowane "wzorki"

Gość lokatka
a mnie owszem :) sama bym pewnie takiego nie wybrala, ja od mojego dostalam zupelnie inny i uwazam ze jest najcudniejszy na swiecie ;D ale gdybym dostala taki jak ten to bym sie ceiszyla i pewnie bylby dla mnie najpiekniejszy :P bo przeciez w zareczynach nie o pierscionek chodzi :P

Gość kozetka
kalendarzowa wiosna- a po co wstawiasz tu zdjecie? zeby sie pochwalic? jeszcze mowisz, że masz na te brylanciki certyfikat? i co z teho. Pierscionek to Twoja sprawa, po to chcialas zeby facet Ci sie oświadczył, żeby chwalic sie pierscionkiem? Radze nabrac troche pokory i dystansu do tego wszyskiego czym są zareczyny i ślub. Bo nie najważniejszym są tu pierscionek, cudna suknia, piekne ozdóbki i kwiaty w kosciele oraz cudne wesele. Tylko miłość, szacuenk i wspolne życie we dwoje..

Gość bern
brytki

Gość lokatka
to moze wklej orginalne zdjecie z Yes, wtedy bedzie inaczej wygladac, na pewno wyrazniej :)

Gość yyyyy nie
Mnie sie nie podoba,takze.Jest po prostu brzydki,a nie to ze nie jest taki jak klasyczne z duzym brylantem po srodku.

Gość bern
w ramach solidarności z ofiarą jutro wkleję mój też brzydki ale on jest symbolem, ciekawe czy ktoś zgadnie jakie ma w sobie przesłanie :)

Gość jussaa
właśnie oglądałam zasoby yes:) sama dostałam zupełnie inny ale byłam tak przejęta że na pierścionek zupełnie nie zwróciłam uwagi:D

Mnie sie nie podoba, bo preferuje klasyczne pierscionki zareczynowe. Dziewczyny maja, racje to Tobie ma sie podobac a nie nam.

Gość ja mialam...
szafir, diamenty, zółte złoto, wypolerowana masa wzorków.... normalnie jak jakis jarmarczny...przekombinowany... Ja tam wole oklepane ale klasyczne z bialego złota z jednym diamentem.. na pocieszenie powiem,ze widzialam brzydsze pierscionki niz Twoj... ale w zareczynach chyba nie o pierscionek chodzi...przynajmniej mnie sie tak wydaje...

Gość lokatka
moim zdaniem w porzadku :)