Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do panów skorpionów

Seks z zodiakalnym skorpionem - wasze doświadczenia!!!

Polecane posty

Gość do panów skorpionów

Kochani, od niedawna jestem w związku z panem skorpionem. Ja jestem panią byczkiem i w łóżku jest ...zastanawiam się czy "niecodziennie", to wystarczająco dobre określenie? :P Otóżnasz problem polega na tym, że oboje mamy bardzo dominującą naturę, w efekcie czego jak już dochodzi do "miłosnego starcia" to się ...bijemy. - I to dosłownie, bo całe te zaloty-pieszczoty mogą się wydać osobie postronnej za przejawy czystej agresji z obu stron. Mocowanie się, rzucanie, targanie za włosy, gryzienie, drapanie, przyduszanie, klapsy to tylko jakaś 1/3 tego zajadłego repertuaru... Do tego jeszcze dochodzi chora obsesyjna zazdrość o drugą połówkę... Czy są wśród was panowie i panie z podobnymi doświadczeniami? Jeśli tak to komentarze i wymiana doświadczeń mile widziana. :)

Gość do panów skorpionów
No nie jest. :D Ale może jakiś insight???

Gość zgyrkz
Tak się zastanawiam, czytając powyższe, jakim trzeba być mało rozgarniętym człowiekiem, żeby wierzyć że znak zodiaku ma jakikolwiek wpływ na ludzki charakter czy zachowania...

Gość do panów skorpionów
A no okazało się że ma. :D Ja sama w nie nie wierzyłam, dopóki nie spotkałam JEGO. Bo to jest najdziwniejszy związek w moim całym życiu. My walczymy ze sobą praktycznie od dnia "0", a i mimo to nie potrafimy bez siebie żyć. Dosłownie jak magnes! :D

Gość zielona_fala
ja mam skorpiona jestem blizniakiem jest zaprzeczeniem twojego skorpiona delikatny czuły ale fakt jest zazdrosny

Gość uppppp_________________
up up up

Gość DRANGETHINI39
ja jestem wredny skorpion i jestem z tego dumny jak słyszę od bab - łeeee skorpion, ale jest jedno zasadnicze ale, nie wierzę bzdety jak horoskopy. chociaź miałem kochankę Byka, oj w łóżku była jak dzika kotka z przyciętymi pazurkami. A miałem też kiedyś, dawno temu Pannę za pannę i było to skrzyżowanie byka, z napalonym agresją nosorożcem!!! Brrr, tylko uciekać!!!

Gość mozna powiedziec jedno
skorpiony w łóżeczku to kochankowie nieziemscy nudy nie uswiadczysz ziemia sie trzesie podczas uniesienia :-) a jak sie jeszcze spotka skorpion i skorpionica to juz jest cos nie do opisania :-D ja jestem skorpion baba :-P

Gość Byki są jak skorpiony w
zasadzie, więc nie dziwota że się autorka tłucze ze swoim menem. Byk i skorpion są fifty-fifty jeśli chodzi o charakter i dominację. :P

dokladnie takie zestawienie u nas! ja byk on skorpion. uwazam ze bardzo dopasowani charakterami i w lozku i w zyciu :)

Gość ja tez jestem bykiem
a moj to skorpion-zazdrosni o siebie cholernie jestesmy i do tego ta dominacja-fakt od samego pocztaku klotnie a mimo tego nie mozemy bez siebie zyc

u nas to samo: zazdrosc, ogien w lozku, klotnie, ale tez dystans do siebie i zycia, poczucie humoru.

czytalam gdzies na necie, ze fakt, ze oba znaki chca rzadzic rodzi klotnie i jak sie byk ze skorpionem nie pozabiaja to jest to bardzo trwaly zwiazek.

Jej ja też jestem Panią skorpion i mam bardzoo hmm zadziorny i wredny charakter no i jestem strasznie uparta:D No ale w łóżku to ja wole być tą zniewoloną;p