Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puszka pepsi

Co sądzicie o moim hobby?

Polecane posty

Gość rytrtyrty
heh, fajne :)

Gość puszka pepsi
dziergam z szablonów z gazet włoskich,na razie korzystam z programiku który podaje mi zamienniki nici różnych firm ale zamierzam wgrać jakieś nasz zdjęcie tzn moje i narzeczonego i wydziergać,to dopiero byłaby pamiątka :D teraz haftuję to,dopiero zaczełam,moja szwagierka jest w ciązy,chę dać to na chrzciny maleństwa :) http://www.voila.pl/483/9jzth/?1

Energiczna, mam fiuta to...chyba jestem :D [chociaż jakby się w to zagłębić w to głębiej :classic_cool:] potrafię też na drutach sweter zrobić :) [ się pochwalę nawet :)]:classic_cool:

no w sumie mam kolege ktory tez robi na drutach (ja nie umiem), a calkiem sporo moich znajomych cos tam szyje (jeden nawet robi mi krajke na bardku :P ) sama nie umiem robic, na drutach, haftowac powiedzmy, za to calkiem niezle idzie mi malowanie scian, rabanie drewna, fugowanie, instalacja lamp i obsluga lutownicy. Ostatnio zas cos tam sobie kulam :D wiec rozumiem :P

Gość j34422
Sliczne sa!

...i łysieję [już prawie wyłysiałem ]:( [dziękuję Kantcie :) czyli żadnych granic :classic_cool: ...o to by mi pasowało [dziergać sweterki a kobiete drwa rębie , a jaaakże :classic_cool:

Gość puszka pepsi
energiczna spróbuj z haftem krzyżykowym to banalnie proste :D

:D:D:D kot debeściak [ normalnie samo życie:D ] family guy z simsonami kojarzy mi się [nie lubiłem ]:classic_cool: ale mówisz , że warto ;)