Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaczelam 0601

w koncu sie udalo !!

Polecane posty

nie liczę na odzew, właściwie chcę się tylko pochwalić , że właśnie wciśnęłam sie w moje stare spodnie ( sprzed 4lat) w końcu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no i upragniony rozm. 38. A do tego słoneczko wychodzi...:) jest świetnie , po prostu

Gość no to gratulacje

Gość moni moni
hej, ja tez kiedys wazylam 73kg. teraz waze 60kg i waga stoi :) zamierzam wazyc 55kg :) pozdrawiam

Gość kjdghwyged
GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!! Ja też biorę się od dzisiaj za siebie chcę się pozbyć 3-5kg. A jaką dietkę stosowałaś? jakieś ćwiczonka? przez jaki okres czasu?

stosowałam dietę Dukana. Dalej stosuje. Nie ćwiczyłam, bo pracuje fizycznie, więc ruchu mam sporo. Te spodnie tak mnie cieszą, że cały czas w nich siedzę :D:D:D:D:D:D i stwierdzam , że stasznie zapuszczona byłam ... :D

Gość kjdghwyged
kochana....zapuszczona nie zapuszczona ważne że sobie z tym poradziłaś i to ma cieszyć! :) a co to za dieta

ja mam na odwrót.. tzn ciesze się , ze schudłam, ale spodnie...jest ciepło , a mi gacie z tylka spadają :(

Mając lat 20 wcisnęłam się w spodnie, które nosiłam mając 15:o I nie wiem czy mam się cieszyć, czy płakać:o Ale obecnie już się w nie nie mieszczę :D