Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość ej powiedz
a ta blada kreska pojawila sie od razu czy po uplywie jakiegos czasu? powtorz test.

a tą drugą kreskę widać po wniliwym wpatrzeniu, na pierwszy rzut oka kreska jest tylko jedna. zró drugi test z innej firmy, bo ten mógł być wadliwy.

a bierzesz jakieś leki? piłaś przed zrobieniem testu dużo wody? bo wtedy wynik może być zafałszowany...

a tak poza tym to nie jet zdjecie mojego testu, tylko znalezione na necie, ale moj był taki sam

Gość ej powiedz
po pewnym czasie to test sie wyrzuca a nie dopatruje drugiej kreski :O powtorz test. p.s. masz 16lat?

eeeeee po pewnym czasie to się nie liczy:) przeczytaj ulotkę po jakim upływie czasu należy odczytywać wynik.

nie taki tylko pseudonim, Juz sama nie wiem co mam zrobic z tym testem, kreska pojawila sie po godz nie wiem dokladnie

czy to jest test pre-test ??? bo ja tez robiłąm tej firmy i tez mi tak wyszła a po paru dniach mi mocna wyszła 2 kreska na drugim tescie

mi wogole testy nie wychodzily do 6 tc... jedyna oznaka ciazy byl brak okresu i nawet ginekolog juz mogl wyczuc a test wychodzil negatywny... wiec albo powtorz test (najlepiej z porannego moczu ze srodkowego strumienia) albo idz na badanie krwi...

Gość mała dingo
jeśli po godzinie, to ten wynik jest nieważny. Jeśli w ciągu 5 minut - no to.. hm... mnie się właśnie taka bladziutka pojawiła i jestem w ciązy. Nie wiesz co robić ? powtórz test po prostu i wszystko.

To był pink test... Moze dla pewności zrobię jeszcze raz... Albo dalej bede probować

Gość wg mnie wczesna ciąża
ale zrób jeszcze jeden test...ja zrobiłam i wyszło mi tak samo, zrobilam drugi kreska ciemniejsza:D...mam dziecko! powodzenia

No macie dziewczyny ację, dla pewności kupię jeszcze dzisiaj test i jurto rano go zrobić. A czy są jakieś przeciwskazania co do robienia testu?? Np, nie pic alkoholu dzien wczesniej...

basia, a nie lepiej pojechać na test z krwi? jest 100% i masz wynik po 2h, bynajmniej u mnie w labo tak jest!

Gość ANIKA45W
No to dlaczego na innym topiku piszesz, ze masz 16 lat i na dodatek to przeciez dopiero co chcesz sie sama zaplodnic sperma twojego chlopaka, no nie??? a teraz mówisz, ze jestes w ciazy???'. No rzeczywiscie Ci sie nudzi dziecko. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4412329&start=0

Ile takie badanie kosztuje, a moze lepiej po zrobieniu testu do ginekologa iść?

wejdź sobie w google wpisz test płytkowy i na pewno znajdziesz jakieś info...

Mi też wyszła bladziutka druga kreska, następnego dnia zrobiłam kolejny test wyszła bardziej widoczna, potem kolejny i coraz ciemniejsza była ta kreska.