Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondi za kierownica

Blondynka za kierownica-spadłam z krzesła

Polecane posty

Gość blondi za kierownica
To jest ta Joanna Naturalny z "Ballady o lekkim zabarwieniu erotycznym" i coiekawa jestem czy ona jest naprawde taka tepa czy tylko udaje na rzecz tego programu...hmmm

Gość mnie przeraza mysl
ze ona mogła jakims cudem dostac prawko!!! przeciz to jest 100% ameba intelektualna!!! zo ca jełop z baby!!!

Gość ja powiem tak .....
ja to podziwiam tego co ją uczył że jej w końcu nie przywalił czymś ciężkim :D ale prawda jest taka że nie każdy nadaje się na kierowcę i co tutaj dużo gadać

Ale sie smialam .kurka byc takim tepym ,to jest niemozliwe.Ja jestem bladynko ale jest z kierownica dogaduje sie

Gość pamietaj ze mezczyzna
hehe tak to Joanna Naturalny...jakos to nazwisko do jej wygladu w ogole nie pasuje :p

ta Asia to nie jest głupia kobieta.Ona skończyła dobrą uczelnię a swoim stylem bycia reklamuje swoją firmę modelek A wy głupole to łykacie Faktycznie robi gafy podczas jazdy ale kto ich nie robił jak się uczył ? A jak sie wszystko zmontuje to tak wygląda hehehe :-D

ta Asia to nie jest głupia kobieta.Ona skończyła dobrą uczelnię a swoim stylem bycia reklamuje swoją firmę modelek A wy głupole to łykacie Faktycznie robi gafy podczas jazdy ale kto ich nie robił jak się uczył ? A jak sie wszystko zmontuje to tak wygląda hehehe :-D

Gość gafy hahahaha
ladne mi gafy, 10 razy pod prad chciala wjezdzac, debilka kompletna:o

Gość od niechcenia
policjant z drogowki zatrzymuje blondynke i prosi o okazanie prawa jazdy blondynka penetruje torebke, usilnie i dlugo, acz bezskutecznie policjant nie wytrzymuje i mowi "prawo jazdy to takie cos plaskie, prostokatne, z pani podobizna" blondynka grzebie w torebce dalej, po czaaasie wyjmuje prostokatne lusterko i podaje policjantowi policjant "nooo, trzeba bylo od razu powiedziec, zes policjantka"

Gość na TV PULS jest program
najgorszy polski kierowca, prowadzi go Stefan Friedman... nie wierze, po prostu nie wierze, ze ci ludzie zdali normlanie prawko chocby nawet za eNtym razem. jak nie dali kasy to obciagneli.

Gość bukaa
Czy wiesz, co znaczy słowo "gafa"? Ona nie robi żadnych gaf, tylko kompletnie nie ma pojęcia o przepisach. A swoja drogą to instruktor nie powinien jej zagadywać, tylko pozwolic się skupić na jeździe.

Gość hie hie hie hie hie
ta blondyna skończyła niby uczelnię i to już ma być dowodem na jej inteligencję? Dziś każdy kretyn może mieć mgr. Skoro skończyła "dobrą" uczelnię, to właśnie udowodniła jaką ma wartość papier z tej szkoły :D

Gość hie hie hie hie hie
nieee, no szacun, ta druga jest bardzo cool ;)

Gość hie hie hie hie hie
byc instruktorem to prawie jak być saperem :O

czy wy naprawde jestescie gupki czy mnie sie tylko tak wydaje??? program jest zerzniety ze Stanow,to tylko sa pozory a wy sie podniecacie jakby wam ktos do kieszeni nasral.....ehhhh....biedna ta polska :((

Gość dla odmiany ta jezdzi
jasne kurrrwa i dla pozoru rozjebali woz, a spierrrrdalaj ćwoku:o

Gość jaka choraa
Ja mam kumpele, ktora ma prawko od 5 lat i boje sie z nia jeździć, ona lusterek nie używa, tylko sie ogląda do tylu :o wyjeżdża ludziom pod kola niemal i jeszcze wszytskich wyzywa i jeszcze ma zero orientacji w terenie, zjeżdża na pas ktorym sie wjezdza np. do jakiejs miejscowosci, za chwile sie kapnie ze to nie ten zjazd i szybko wjeżdza spowrotem , masakra :o

Gość hie hie hie hie hie
te Kmicic, pilnuj swojej dupy... w życiu w tv nie byłeś, więc nie dyskutuj co jest fikcją, co prawdą.

Gość pierdolicie ee
Jasssne, pozory ! Myślicie, ze nie ma takich kierowcow ??? Otoz sa tacy , przeciez ta dzifka nawet na znaki nie patrzy kurwa na pas przed rondem wjechala idiotka

Gość trochę pokory ludzie
No tak, wy wszyscy byliście mistrzami kierownicy jeszcze w brzuchach u matek, prawo jazdy dali wam razem z aktem urodzenia i nigdy nie musieliście uczyć się jeździć, bo od poczęcia macie zaiplementowane umiejętności Schumachera...:/

Gość pierdolicie ee
Jezzu !! Podziwiam tych instruktorow za cierpliwosc !!