Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaciak

Jejku no już sama nie wiem

Polecane posty

Gość agaciak

Może któraś z was mi coś poradzi. Od kliku miesięcy staram się z mężem o dziecko. Jak zwykle po miesiącu przychodzi rozczarowanie bo nadchodzi okres. w tym cyklu też go mialam, ale dziwnie się czuję jestem cały czas senna i delikatnie boli mnie jajnik. Nie robiłam testu bo skoro dostałam okres to nie mogę być w ciąży ale czy napewno czy jednak uważacie że zrobić ten test?

Gość agaciak
???

Gość oranżaaadka
ni Jejku e rób sobie nadziei nie wmawiaj sobie, że może...a jeśli... będzie tylko bardziej bolało jak zobaczysz 2 kreski i lekarz potwierdzi to wtedy. Ja wiem jak to jest! Setki rozczarowań i czasami brak sił:o Najbardziej boli mnie to jak widzę "puszczalskie" na ulicy pchające wózek to mnie szlag trafia, że one mają dzieci a ja nie.!:(

Gość agaciak
skąd ja to znam mnie też wkurza jak widzę naokoło tyle dzieci tyle kobiet w ciąży a ja a co ze mną czemu mi się nie udaje? Czy ja jestem jakaś inna? Nie chce robić sobie nadzieji ale to samopoczucie mnie denerwuje może lepiej zrobić i mieć święty spokój już sama niewiem.

Gość oranżaaadka
Gdybyś wiedziała jaki ja mam strach przed zrobieniem testu. :o Boje się, że zobacze 1 kreskę i wolę w ogóle nie robić, organizm mam już taki, że przez moje myślenie, że może jestem czasami okres spóźnia mi się kilka dni i wtedy się łudze jak głupia:o Miałam też poronienie to już na zawsze zmieniło mnie i moją pscyhikę nie wiem jak to bedzie jak zajdę w ciążę chyba gorszego stresu w życiu nei bede przechodziła

Gość agaciak
to co mi radzisz? Zostawić ten test w spokoju i go nie robić?

Gość oranżaaadka
jak chcesz to zrób dla świętego spokoju ale skoro miałaś okres to chyba raczej wyklucza ciąże. Może to owulacja albo już PMS ? Czasami bolą jajniki i jest się sennym i to PMS ja tak mam i wtedy mam objawy typowe dla ciąży i się nakręcam a to tylko napięcie przed.mies.

Gość agaciak
chyba masz rację nie ma co się nakręcać okres był ciąży nie ma i to muszę sobie zakodować.

Gość oranżaaadka
tylko z tym kodowaniem różnie bywa:P Nie martw się ja wiem, że kiedyś będę mamą mimo wszystko mam nadzieje, że kiedyś się uda nie wiem czemu i skąd u mnie taki optymizm ale jest!

Gość stressssssss.......
jak bedziesz sie tak nakrecac to szybko w ciaze nie zajdziesz. jestes cala spieta i myslisz tylko o zaplodnieniu :O wiem, ze latwo powiedziec, ale taka jest prawda. nie rob testu bo kolejne rozczarowanie czyni dodatkowy stres.

Gość agaciak
właśnie staram się nie myśleć o tym. Kochamy się wtedy kiedy mamy ochotę, nie mierze już temp., nie wyliczam dni płodnych a i tak nic z tego

Gość stressssssss.......
wiesz ja mialam tak, ze nie robilam zadnych, ale to zadnych wyliczen i obliczen. stwierdzilam, ze jesli zajde w ciaze to bedzie fajnie jesli nie to trudno. pewnego razu tak mnie ochota trzymala przez jakies 3 dni, ze wytrzywac nie moglam. caly czas chcialam sie kochac i czerpac z tego przyjemnosc, nie myslalam wtedy o ciazy-liczyl sie seks i wiesz co? wlasnie w ciagu tych dni zaszlam w ciaze :) odpusc sobie kobieto i czerp przyjemnosc ze zblizen- za jakis czas zajdziesz w ciaze :)

Gość agaciak
a pwowiedzcie mi czy zawsze nadmierne owłosienie ciała może powodować za wysoki testosteron i w związku z tym problem z zajciem w ciąże?

Gość agaciak
???