Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzzzzzzzzzz

allegro spada na psy????????????

Polecane posty

Gość zzzzzzzzzzzzz

ma ktoś też takie wrażenie?Ostatnio dostaję same wadliwe przesyłki:albo nie ten kolor co zamawiałam,na zwrot pieniędzy czekam już kilka dni,są bezczelni,nawet nie przeprosili...inna przesyłka-towar uszkodzony-przeprosili i przyznali sie że ostatnio nie sprawdzają towaru przed wysłaniem(sami sobie robią pod górkę,bo musieli wysłać drugi raz kuriera),buty zamówiłam w dziale damskim,a przysłano mi...dziecięce...chyba przestanę robić zakupy na allegro.Mam mnóstwo znajomych którzy nie kupili tam ani jednej rzeczy bo uważają że nie ma to jak w sklepie-można dokładnie obejrzeć,dotknąć

Gość Berberysia
to nie wina, allegro tylko sprzedawców, allegro jest jedynie portalem dajacym mozliwosc wystawiaia swoich produktow

a ja dzis dostałam dwa zamówione przedmioty w stanie idealnym - jedno zamawialam w środe wieczorem, a za drugie we wtorek wysłałam przelew :) czekam jeszcze na piękne firanki :)

Gość koszt smsa 4 zlote
trzeba sprawdzać sprzedawców. ja tylko raz trafiłam na towar, który nie był dobrze zabezpieczony więc uległ nieznacznemu uszkodzeniu.