Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pixie lott

najlepszy tusz do rzęs poszukiwany!!!

Polecane posty

Gość pixie lott

hej dziewczyny jest sprawa!! :) potrzebuję na prawdę rewelacyjnego tuszu do rzęs.. niekoniecznie dobrego na co dzień, ale szczególnie na wieczory!!! poszukuję tuszu który da efekt sztucznych rzęs, teatralnego dramatycznego spojrzenia, firanek rzęs.. wiem wiem równie dobrze mogę sobie przykleić sztuczne rzęsy i efekt będzie właśnie taki :) problem w tym ze nie umiem ich aplikować ( a wierzcie mi próbowałam i kępek i całych linii rzęs :P ) w związku z tym czy mogłybyście się podzielić waszymi opiniami, wymienić doświadczeniami z tuszami do rzęs? a wiec tak: poszukiwany jest tusz jednocześnie pogrubiający i wydłużający!!! (z podkręceniem już sobie jakoś sama mogę poradzić ;) ) czytałam różne topiki ale zazwyczaj sa one już starsze a przeciez na rynek weszło już pewnie troche cudnych nowości!!! :) aha, cena rzecz jasna nie gra roli :)

Gość pixie lott
ohhh a dlaczego bez odzewu? :( nooo dziewczyny!! aha tak dodam jeszcze od siebie że mam tusz Max factor 2000 calorie, zachęcona pozytywnymi opiniami go kupiłam :) dobry tusz ale szału nie ma, może dlatego że on ma tylko pogrubiać :P a co sądzicie o tuszu L'oreal Lash Architect?