Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gegrergergehget

czy dluzszy kontakt wzrokowy, dluzsze spojrzenie w oczy ze strony kobiety

Polecane posty

Gość gegrergergehget

oznacza ze ona jest mna zainteresowana? i jesli tak, to ona swiadomie to robi, czy nie ?

Nieświadomie patrzy .Ej chłopie,chłopie.Logika nie jest Twoją mocną stroną,co?

Gość po długości nosa
ocenia długość i średnicę kutasa.

Gość Seniorrro
Przecież to nic nie oznacza. Chłopie, nawet jak panienka się rozbierze do naga, położy na łóżku, to wcale nie znaczy, że chce żebyś ją przeleciał. Kobiety to dziwne stworzenia, które co innego myślą, co innego mówią, a co innego robią. Zapamiętaj to sobie raz na zawsze! I nie próbuj ich zrozumieć, bo od razu polegniesz.

Gość z kobiecej strony
Tak zainteresowana. świadomie. W końcu nie rzuca się spojrzenia KAŻDEMU..A WYBRANEMU z tłumu:) Jak będziesz bierny pomyśli, że się myliła, myśląc, że jesteś zainteresowany, że ona się tobie podoba:)

Gość malalalala
jestem kobietą i szczerze piszę, ze to nic nie znaczy. no chyba, że notorycznie wyszukuje Cię wzrokiem w tłumie (łapiesz się na tym dłuzszy czas) wtedy pewnie coś to znaczy

Gość no z tym różnie bywa
powiem ci że kiedyś w autobusie dłuuuugo patrzyłam się w oczy pewnego faceta. Miał tak pięknie, niebieskie oczy ze nie mogłam wzroku oderwać - dawno takich nie widziałam. Cudo - ciemna obudowa i ten lazurek - boskie były. Ale poza tym facet taki sobie - a przede wszystkim niski. Czyli moje spojrzenia nie oznaczały nic choć się centralnie gapiłam

Gość z kobiecej strony
do 16:22..to ja się tak patrze na kobiety..:) nie wiem co myślą:D sobie o mnie...ale ostanio widziałąm piekny kolor oczu u pani w biurze;)

Gość no z tym różnie bywa
trudno powiedzieć co myślą kobiety :p Zapewne większość myśli że już na nie lecisz :)

Gość Lilly Evangelin Ewellin
specjaliści:P oczywiście, że dłuższy kontakt wzrokowy, to sygnał że się podobasz... jesli do tego dojdzie lekki uśmiech - to zaproszenie do kontaktu:)

Gość Kobieta przez duze K
Oczywiscie ze to oznaka ze sie podobasz!!! Smiesza mnie faceci ktorzy pisz w temacie i do tego nie maja nic do powiedzenia!

Gość Kobieta przez duze K
Seniorro - widac ze z kobietami nie masz duzo do czynienia, i ich nie rozumiesz :) Jesli kobieta lezy przed toba naga, i dla ciebie to nie oznaka ze chce sie kochac, to chyba cierpisz na impotencje ze tak piszesz :) Sie usmialam

Jeśli często spotykasz tą kobietę i często patrzy się w taki sposób na ciebie, znaczy, że chyba interesuje się tobą. Chyba, że naprawdę wyrózniasz się z tłumu (na przykład nietypowy styl ubierania się, jakaś fryzura itp.)

Gość aloefresh
a ja powiem jeszcze ze jak sie patrzy i ma do tego szklace sie oczy to na 100 proc. jest zainteresowana lub zauroczona wiem po sobie ;P

Gość takie spojrzenie nie zawsze co
nie zawsze coś znaczy.. ja wpatrywałam się w przystojnego faceta bo miał ciekawą twarz a on pomyślał że mi się podoba i to był błąd:O zalezy jak na ciebie dziewczyna patrzy: jesli ona potrafi Cię wyłapać z daleka i wyszukać to znaczy że się jej podobasz

Gość z kobiecej strony
I zależy jakie ma oczy:) Bo wiesz, jeśli ładnie je maluje...To maluje dla Ciebie:) Jesli znacie się już z widzenia:)

Gość jako kolejna kobieta
powiem, że może być to oznaka zainteresowania, ja patrzę w oczy i wyszukuję tego wybranego z tłumu, a on taki jak Ty mało kumaty albo nie jest zainteresowany :-( - tego też nie umiem stwierdzić

Gość Autorze wątku
podaj jakieś szczegóły, wtedy będzie łatwiej ocenić sytuację

Gość alurenr5
ja nie dawalam zadnych znakow, sygnalow, a gosc mimo to podszedl do mnie i zaprosil na kawe...

Gość fgdhfgdhfgdfgd
A co znaczy jak kobieta dlugo sie patrzy na twoje krocze ?

Gość z kobiecej strony
są takie:)?

ja też myślę, że to oznaka zainteresowania :) nie każdemu patrzy się w oczy ;)

Gość nanannanana
tak jest to napewno jakis znak wiem to z doswiadczenia:) a najlpiej spytaj jej sie szczerze

Gość japisze
A ja zgadzam sie z Alexsandrą :)