Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZróbToSam

Najlepszy podkład do cer problemowych

Polecane posty

Drogie Panie bardzo prosze o pomoc w wyborze dobrego podkładu do cery problemowej: 1.rozszerzone pory 2.skora sucha po myciu, a po nalozeniu makijazu - swieci sie jak latarka ;p 3. miejscowe grudki spowodowane pryszczami ;p Moze ktoras z Was ma podobne problemy i moze polecic podkład ktory jest bardzo odpowiedni szczegolnie na duze, rozszerzone pory?? Od razu mowie ze Dream Satin liquid jest dobry ale wyskakuja po nim syfy w trybie natychmiastowym :D

Gość cala buzia obolala
bejca

Pijawka - Dermablend odpada...jak dla mnie porazka wchodzi w pory i sprawia ze mam na twarzy kropki w innym kolorze niz reszta policzka ;PPP

Gość cala buzia obolala
golden rose ma dobre serie i jest 10 razy tanszy niz vichy, ktory w ogole jest do dupy

OSTRA : Dzieki jeszcze nie probowałam....teraz jade na podkładzie firmy GOSH jest zajeb***ty chociaz strasznie drogi i po 2 godzinach juz musze zmywac bo swiece sie jak latarnik ;ppp

Pijawka..po prostu zapycha pory, i brzydko to wygląda, mam takie same zdanie.no i ta "gama" kolorów do dupy.

Pijawka moge Ci wytlumaczyc jesli czegos nie rozumiesz.....w bardzo rozszerzone pory dostaje sie podklad i nie stapia sie ze skora, tylko jest deko jasneiejszy odcien i wyglada to jakby ktos pędzelkiem domalowal kropeczki na twarzy - poraszka pozatym Vichy jest bardzo ciezki

Gość revlon jest beznadziejny
nie kupuj go,nie dosyć że nic nie kryje,rzadki jest, to jeszcz ma śmierdzący zapach:O

Gość cala buzia obolala
wszystkie kosmetyki vichy są do dupy

Pijawka - to była taka przenośnia, jeśli wiesz co mam na myśli. Autorko jeszcze Clinique jest niezły.

Gość cala buzia obolala
vichy jest przereklamowany. niejednorotnie tansze marki sa lepsze niz te drogie. nie wiem z jakiej polki cenowej uzywalas do tej pory, ale jesli szukalas z tej wyzszej, to poszukaj z tej nizszej. ja za moj place oko 10-12 zlotych (podklad) i jestem super zadowolona, o wiele bardziej niz z tych niby zajebistych marek

Po Clinique swedzi mnie skora ;p a ten revlon....ma dozownik? czy niestety leje sie z butelki ;p

GOSH jest dobry kryje syfy cieniutka warstwa i pory....ale po dwoch godzina swiece sie bo mam strasznie tlustą cere.....jesli ktos ma spokoj z Sebum to polecam podklad GOSH. Jest niezastapiony ;p

Gość ja uzywam........
Maybelline Matte Mousse

Clinique to ogólnie dobra marka. mają fajne i kremy i kosmetyki kolorowe. Revlon jest niestety w buteleczce , sporo go zostaje zawsze wyciągam "resztki" patyczkiem higienicznym.

Gość Kubkozerca
Ja przerabiałam już wszystko - vichy, l'oreal, revlon... generalnie cały czas albo miałam zatkane pory co dawało w rezultacie nowe syfy, albo świeciłam się jak cholera. Teraz zaczeał mjuż nowe opakowanie podkładu matująco-odżywiającego ireny eris i jest super - idealnie matuje i jako pierwszy nie zatyka porów! Niestety kosztuje ok 100zł, ale ja płacę i dziękuje bogu, że na niego trafiłam :)

nie słyszałam o nim...niezle daje po kosztach :D dla kogos kto maluje sie codziennie to pewnie wydatek miesieczny albo i nawet częstszy ;p