Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yasminelllkaaa

Co się dzieje ??

Polecane posty

Gość Yasminelllkaaa

To moje drugie podejście do brania tabletek antykoncepcyjnych yasminelle . Wcześniej brałam je rok temu przez jakieś 3 miesiące ale przerwałam ponieważ rozstałam się z moim mężczyzną...obecnie znowu jestem w związku i jestem w trakcie przyjmowania 1 blistra . Dziś wezmę już 15 tabletkę - wszystkie biorę regularnie i i żadnej nigdy nie zapomniałam...także pierwszy tydzień bez tabletek mam przed sobą jednak już dziś wystąpiło krwawienie :( nie wiem czy powinnam sie martwić bo wiem ,ze zdarza sie krawienie poza tygodniem przerwy ale czy nie powinno ono następować po tygodniu przerwy ?? Pomóżcie dziewczyny bo troche panikuje...zaczęłam sama stosować te tabletki bez konsultacji z moją ginekolog...badania robiłam rok temu i nie było żadnych przeciwskazań więc uznałam ,że wezmę receptę od lekarza rodzinnego i będe je brała tak jak rok temu to robiłam...dobrze zrobiłam ??

Gość Yasminelllkaaa
Rok temu je brałam i sytuacja wyglądała tak samo...były plamienia i była ochrona...tak szczerze mówiąc to tylko zbadała mnie na fotelu ,przepisała tabletki, kazała brać i w międzyczasie donieść jej badania...więc tak czy inaczej nie miały większego włpływu na działanie tabletek a zabezpieczona byłam cały czas...