Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kociokwik

KREM NA WAGRY SYFY CZARNE LEPKI I TEGO TYPU PASKUDZTWA

Polecane posty

Gość kociokwik

Hej! Widze ze duzo pozytywnych recenzji ma krem pichtowy tylko czy on pomoze na wymienione w temacie potwornosci?? Skore mam bez wiekszych niespodzianek tylko troche przebarwien ( od wyciskania ;/) i wlasnie te czarne kropeczki na twarzy ktore irytuja niesamowicie;/ a nie chce miec dziurek po wyciskaniu ich. Jesli ktoras z kobietek zna jakis skuteczny specyfik prosze napiszcie. Dziekuje:)

Gość kociokwik
Kochane nie wierze ze nie macie swoich pomocnikow w kwestii tego problemu skornego:)

Gość kkarroollinnka
niue wyciakac samej.. wiem to bardzo trudne:(((( a jak juz wuciskasz to potem maseczjka sciagajaca i kojaca np z alg!!!!!!! a o takim kremie nie słyszaam wcale, kupiłam kiedys vichy do skory zniedoskonałosciami , kasa wyrzucona w błoto , ze tak powiem

Gość kkarroollinnka
ogolnie cere mam ładne tylko czasami w strefie T mi cos wyskoczy ( cera mieszana) i jakis czas temu wogole przestałam uzuwac takiech kosmetykow wysuszajacych

Gość kociokwik
noo ja tez mialam ten vichy matuje fajnie ale przez 20 minut max efektu zanikania niedoskonalosci nie zauwazylam wcale...........

Gość kociokwik
a ja mam najwiecej takich czarnych kropeczke wokol nosa w strone policzkow;/ ogolnie to juz mam tam pory rozszerzone masakrycznie a najgorsze jest to ze te syfy wracaja;/

Gość kkarroollinnka
a masz cere mieszana? czy tłusta z krostami?

Gość kociokwik
tlusta wrazliwa ;/ na jakis silniejszy specyfik odrazu mi wysusza i wygladam jak poparzona. ale jak skuteczny to moze jakbym uzywala tak z 3 razy w tygodniu byloby dobrze.........

Gość kociokwik
nie musi byc krem porsze o namiary na cokolwiek na pozbycie sie tych czarnych kropek;/

Gość kkarroollinnka
ojej to współczuje,peeling 2-3 razy w tyg ale takie delikatny skoro masz wrazliwa i najlepiej to wizyta u kosmtyczki dla twojej cery wskazane 1 w miesiacu, z moze cos z hormonami masz, to tez trzeba ustalic

Gość kkarroollinnka
ile masz lat? czarne kropki to wagry

Gość kociokwik
ja tak nazywam wagry ;p jak wyciskam to jest biala lub zolta tresc;/ no po oczyszczaniu bylo dobrze pozbylam sie wagrow ale za to powychodzily mi male czerwone zbialymi czubkami;/ ja mam 19scie lat

Gość kociokwik
wiec myslalam ze moze zaatakowalabym je jakas mascia lub czyms te wagry i bylby spokoj;/ bo nie chce z wagrow przechodzic na czerowne z bialymi lepkami;/ to tak jak z deszczu pod rynne

Gość kkarroollinnka
tylko kosmetyczka doprowadzi twoja cere do ladu , ale dobra kosmetyczka , jesli masz na to fundusze to idz a moze ona ci cos poradzi, zreszta jestes jeszcze młoda i moze a jakis czas to ustapi

Gość kociokwik
mecze sie juz od jakis 6 lat pozwiedzalam kilku dermatologow i nic;/ teraz do porzadku doprowadzil mi twarz zestaw clinique ale jeszcze jakbym pozbyla sie tych wagrow to bylby cud miod i orzeszki :)

Gość kociokwik
hmm bylabym niesprawiedliwa mowiac ze zaden dermatolog mi nie pomogl jedna kobitka okazala sie konkretna... i byla poprawa ale pozniej duac (bo ten specyfik stosowalam) okazal sie dla mnie za silny. zobacze bede probowac co drugi dzien na miejsca wyjadkowo paskudne nakladac go 3majcie kciuki :)

Gość alicyjkaaaa
Nie krem. Kwasy, salicylowy konkretnie: www.laboratoriumurody.pl/forum/zluszczanie-za-pomoca-kwasu-salicylowego-salicylic-acid,t20.html Polecam kupić np. to: www.biochemiaurody.com/sklep/serumoil-regul.html I do tego jakiś tonik z kwasami. Tylko uwaga: używając tego trzeba koniecznie chronić twarz przed słońcem, filtr UVA, UVB 50 konieczny!

Gość alicyjkaaaa
Jeszcze doczytałam: jeśli Twoim problemem jest tylko tłusta, zanieczyszczona skóra a nie ropne wypryski, to podrażniający duac bym sobie zdecydowanie darowała. Tym bardziej, że oprócz tego podrażniania nadtlenek benzoilu ma inne złe strony: http://www.laboratoriumurody.pl/forum/benzoyl-peroxide-nadtlenek-benzoilu,t11161.html?highlight=duac Tu masz jeszcze ciekawie o pielęgnacji cery tłustej (ale trzeba się zarejstrować na sronie chyba żeby mieć dostęp do artykułu, jest w dziale "biblioteka"): http://mazidla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=279&Itemid=73

Gość kociokwik
dziekuje alicyjko :) z pewnoscia zaglebie sie w te teksty :)