Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kociokwik

KREM NA WAGRY SYFY CZARNE LEPKI I TEGO TYPU PASKUDZTWA

Polecane posty

Go艣膰 kociokwik

Hej! Widze ze duzo pozytywnych recenzji ma krem pichtowy tylko czy on pomoze na wymienione w temacie potwornosci?? Skore mam bez wiekszych niespodzianek tylko troche przebarwien ( od wyciskania ;/) i wlasnie te czarne kropeczki na twarzy ktore irytuja niesamowicie;/ a nie chce miec dziurek po wyciskaniu ich. Jesli ktoras z kobietek zna jakis skuteczny specyfik prosze napiszcie. Dziekuje:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kociokwik
Kochane nie wierze ze nie macie swoich pomocnikow w kwestii tego problemu skornego:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kkarroollinnka
niue wyciakac samej.. wiem to bardzo trudne:(((( a jak juz wuciskasz to potem maseczjka sciagajaca i kojaca np z alg!!!!!!! a o takim kremie nie s艂yszaam wcale, kupi艂am kiedys vichy do skory zniedoskona艂osciami , kasa wyrzucona w b艂oto , ze tak powiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kkarroollinnka
ogolnie cere mam 艂adne tylko czasami w strefie T mi cos wyskoczy ( cera mieszana) i jakis czas temu wogole przesta艂am uzuwac takiech kosmetykow wysuszajacych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kociokwik
noo ja tez mialam ten vichy matuje fajnie ale przez 20 minut max efektu zanikania niedoskonalosci nie zauwazylam wcale...........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kociokwik
a ja mam najwiecej takich czarnych kropeczke wokol nosa w strone policzkow;/ ogolnie to juz mam tam pory rozszerzone masakrycznie a najgorsze jest to ze te syfy wracaja;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kkarroollinnka
a masz cere mieszana? czy t艂usta z krostami?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kociokwik
tlusta wrazliwa ;/ na jakis silniejszy specyfik odrazu mi wysusza i wygladam jak poparzona. ale jak skuteczny to moze jakbym uzywala tak z 3 razy w tygodniu byloby dobrze.........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kociokwik
nie musi byc krem porsze o namiary na cokolwiek na pozbycie sie tych czarnych kropek;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kkarroollinnka
ojej to wsp贸艂czuje,peeling 2-3 razy w tyg ale takie delikatny skoro masz wrazliwa i najlepiej to wizyta u kosmtyczki dla twojej cery wskazane 1 w miesiacu, z moze cos z hormonami masz, to tez trzeba ustalic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kkarroollinnka
ile masz lat? czarne kropki to wagry

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kociokwik
ja tak nazywam wagry ;p jak wyciskam to jest biala lub zolta tresc;/ no po oczyszczaniu bylo dobrze pozbylam sie wagrow ale za to powychodzily mi male czerwone zbialymi czubkami;/ ja mam 19scie lat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kociokwik
wiec myslalam ze moze zaatakowalabym je jakas mascia lub czyms te wagry i bylby spokoj;/ bo nie chce z wagrow przechodzic na czerowne z bialymi lepkami;/ to tak jak z deszczu pod rynne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kkarroollinnka
tylko kosmetyczka doprowadzi twoja cere do ladu , ale dobra kosmetyczka , jesli masz na to fundusze to idz a moze ona ci cos poradzi, zreszta jestes jeszcze m艂oda i moze a jakis czas to ustapi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kociokwik
mecze sie juz od jakis 6 lat pozwiedzalam kilku dermatologow i nic;/ teraz do porzadku doprowadzil mi twarz zestaw clinique ale jeszcze jakbym pozbyla sie tych wagrow to bylby cud miod i orzeszki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kociokwik
hmm bylabym niesprawiedliwa mowiac ze zaden dermatolog mi nie pomogl jedna kobitka okazala sie konkretna... i byla poprawa ale pozniej duac (bo ten specyfik stosowalam) okazal sie dla mnie za silny. zobacze bede probowac co drugi dzien na miejsca wyjadkowo paskudne nakladac go 3majcie kciuki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alicyjkaaaa
Nie krem. Kwasy, salicylowy konkretnie: www.laboratoriumurody.pl/forum/zluszczanie-za-pomoca-kwasu-salicylowego-salicylic-acid,t20.html Polecam kupi膰 np. to: www.biochemiaurody.com/sklep/serumoil-regul.html I do tego jaki艣 tonik z kwasami. Tylko uwaga: u偶ywaj膮c tego trzeba koniecznie chroni膰 twarz przed s艂o艅cem, filtr UVA, UVB 50 konieczny!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alicyjkaaaa
Jeszcze doczyta艂am: je艣li Twoim problemem jest tylko t艂usta, zanieczyszczona sk贸ra a nie ropne wypryski, to podra偶niaj膮cy duac bym sobie zdecydowanie darowa艂a. Tym bardziej, 偶e opr贸cz tego podra偶niania nadtlenek benzoilu ma inne z艂e strony: http://www.laboratoriumurody.pl/forum/benzoyl-peroxide-nadtlenek-benzoilu,t11161.html?highlight=duac Tu masz jeszcze ciekawie o piel臋gnacji cery t艂ustej (ale trzeba si臋 zarejstrowa膰 na sronie chyba 偶eby mie膰 dost臋p do artyku艂u, jest w dziale "biblioteka"): http://mazidla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=279&Itemid=73

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kociokwik
dziekuje alicyjko :) z pewnoscia zaglebie sie w te teksty :)

Udost臋pnij ten post