Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vitunia007

niesmiały chłopak

Polecane posty

Gość vitunia007

witam. mam ogromna prosbe.. jak osmielic bardzo niesmialego i wstydliwego chlopaka??? ktory wstydzi sie spotkania z dziewczyna sam na sam, bez kolegow lub innych znajomych... juz robie co tylko moge.. i nic nowego do glowy nie przychodzi :(:( Prosze . pomóżcie. moze tez mieliscie taki problem i wkoncu lody zostaly przelamane..

powolutku do celu. zaczynaj od zwykłej rozmowy a po pewnym czasie jak będziecie w gronie znajomych to go spróbuj wyciągnąć na chwilę pod jakimś pretekstem ;)

Gość world of warcraft
Zaproś go do kawiarenki "internetowej" Lubie tam spędzać wolny czas:)

Gość vitunia007
ale jak myslicie. jesli on nigdy nie mial dziewczyny. ( ma 21 lat!) to jest jakas szansa ze sie przelamie ?? rozmawiamy na gadu. ale wtedy jest ok.. ale ja sie spotkamy gdzies na realu to juz nie jest taki gadatliwy;/

Gość world of warcraft
podejdz do niego od tyłu i szybko złap go za penisa, tylko mocno trzymaj bo pewnie będzie się wił!!! Gdy go ujedziesz jak prawdziwy cowboj będzie twój;)

Gość vitunia007
hahahaha :P:P:P

ja myśle że to będzie fajny chłopak. Dawaj mu odczuć że jest dla Ciebie ważny, ale z wyczuciem, żeby spokojnie się oswoił z tą myślą. Jak się już przyzwyczaji do Twojej obecności, zrozumie że naprawde chce z Tobą spędzać czas to już będzie ok:) Pomyśl o tym jaki taki facet w przyszłości będzie, nie można na 100% stwierdzić, ale sądze że bardzo zapatrzony w swoją wybranke, wierny, kochający.

21 lat i bez żadnego związku to nie musi być nic niezwykłego:) ja sam mam 23 lata i byłem do tej pory tylko z jedną dziewczyną. Może chce być tylko z kimś, do kogo naprawde czuje coś wyjątkowego

a to rzadko spotykane więc może warto docenić:) jego nieśmiałość może objawiać się tylko w sytuacjach, w których nie czuje się pewnie. Sama napisałaś, że przez gg jest ok:) Może nie spotykał się wiele razy z dziewczynami i czuje się niepewnie w takiej sytuacji.