Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lilithx

Ból podczas stosunki

Polecane posty

Witam. Mam problem. Podczas stosunki a właściwie próby partner nie może wejść we mnie bo bardzo boli a nie ma wcale wielkiego penisa. Jest to moj 1 raz ale błonę dziewiczą juz mialam naruszoną wczesniej myślałam że już tak całkowicie a tu nieoczekiwany ból. I prosze o sensowne odp a nie typu "Zacisnij zęby i jazda"

Gość ###Pytanie_za_100_pt-ów!###
Jesteś za mało podniecona dlatego odczuwasz ból. Wróćcie do pettnigu. Przyjdzie taki moment że sama zaczniesz błagać o to by wszedł w ciebie i to będzie ten właściwy moment:) na ponowne klasyczne współżycie.

moze nie jest za bardzo odpreżona i dlatego, abo za bardzo sucha jestes tam na dole

Gość psssssssssssssssssssst...
###Pytanie_za_100_pt-ów!### zgadzam sie w 100%

Gość ###Pytanie_za_100_pt-ów!###
@psssssssssssssssssssst..., ....bo przychodzi taki moment w życiu kobiety, kiedy nie dostaje pieszczot od partnera i wtedy wpada w taki szał, że klękajcie narody i drżyjcie piramidy u samych podstaw:)

Gość 18lalunia18
wydaje mi sie ze bardzo sie stresujesz.. powinas byc podniecona i wiedziec ze tego chcesz jak ja mialam swoj pierwszy raz balam sie ze bedzie bolalo a mialam naprawde malutki bol a pozniej sama przyjemnosccc.. bo bylam bardzo odprezona..

Podniecona i mokra "tam na dole" jestem i to strasznie i wlasnie blagam go w takich chwilach by wszedl we mnie ale nie moze bo jak widzi moja mine jak zaczyna napierac to i on sie boi o mnie i mnie boli;/

Gość ja tez tak mialam .....
po prostu musi wykonac jeden stanowczy mocny ruch zeby przebic blone, bo teraz to on ja tylko naciaga musi wejsc raz szybko i mocno i ja przebije i po klopocie tez tak mialam ehh kiedy to bylo :) pozdro

a paluszki???

moze faktycznie masz jeszcze blone dziewicza... mnie tez bolalo, ale sie przemoglam i pozniej juz bylo tylko coraz lepiej :)

tylko właśnie to jest dziwne bo błonę już miałam naruszoną.... pssssssssssst a o co chodzi "a paluszki???"

no czy wkladal Tobie tam palec/ palce ??? jesli nie masz blony to taka zabawa palcami tez rozluznia pochwe :)

Gość ja tez tak mialam .....
ja tez mialam "naruszona" pochwe przed pierwszym stosunkiem ale to i tak nic nie dalo z jednym facetem jak probowal wchodzic wlasnie tak delikatnie to nic z seksu nie bylo natomiast inny wykonal jeden mocny ruch i poszlo tak tez musi zrobic Twoj :)

palce wkladal 2 a rak malych nie ma no ale nie az takie jak jego członek... eh chyba jednak będę musiała zacisnąć zęby....