Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytającamama

Sadzać czy nie sadzać?

Polecane posty

Gość pytającamama

Moja córeczka właśnie skończyła 5 miesięcy. Bardzo rwie się do siadania ale bez podtrzymania jeszcze sie kiwa. Czy sadzać ją jak wyciąga rączki i podnosi nóżki czy to może jeszcze za wcześnie? Jest to ostatnio jej ulubione zajęcie, jak tylko zobaczy kogoś nad sobą tylko by chciała aby ją podciągnąć do siedzenia, mąż jest przeciwny...

Gość tylko nie to..
dziecko samo zacznie siadac jak przyjdzie na to czas.synek miał 7 miesięcy jak sam siadł.wcześniej go nie sadzałam na siłę.a 5 mies to mała dzidzia jeszcze.ja bym jej nie sadzała bo to dla kręgosłupka źle

mja córeczka, która dwa tygodnie temu skończyła 5 miesięcy, ma podobnie. W ciągu dnia od czasu do czasu ją podciągniemy, czasem ją posadzę na minutke na kolanach, ale jeszcze jej nie sadzamy - myśle, że to odrobine za wcześnie. Nie ma co się spieszyć - przyjdzie czas, że usiądzie w miare pewnie i to będzie znak, ze mozna spokojnie zacząć sadzać

to nie jest za wcześnie. Mój miał dokładnie 5 miesięcy i tydzień jak zaczął sam siedziec bez żadnego podparcia

Gość jdf.kjdbkcbgadrkhi
matko paula mam nadzieje ze nie mieszkasz w polsce????/ skad takie imiona dla dzieci? tragedia