Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwielbiam swoja rodzinke

Czy tylko ja mam swietna rodzinke??

Polecane posty

Az musze zalozyc post. Czytam i czytam i nie wierze... Brat taki, bartowa taka, siostra okropna, szwagier nie dowytrzymanie a tesciowie!!!! Az wiezyc mi sie nie chce. Ja mam 2 braci. Jestesmy w rozym wieku, ale swietnie sie dogadujemy. Moji bracia maja swietne zony. Moja najlepsza przyjaciolka jest bratowa :D Dzieci ich sa wredne, upierdliwe ale kochane :) Siostry mojego meza, tez sa fajnymi babkami. Maja fajnych mezow. Czesto wszyscy sie zbieramy i jezdzimy na wakacje, bo mamy dzieci w podobnym wieku :D Potrafie wpasc do brata i zajrzec mu do lodowki bez skrepowania. Herbate tez sobie sama robie :D. A nawet pomoge w sprzataniu. Do mnie jak przychodza, a mieszkam z tesciami dzieciaki biagaja po calym domu i nikomu to nie przeszkadza, jeszcze pojda i zagadaja do tesciow :D Czy tylko mi sie poszczescilo i mam ze wszystkich stron swietnych ludzi.

No akurat to sie niedlugo zmieni :D aby do lata :D

a zreszta oni i tak zadko w domu sa ... wiec moze dlatego sie dogadujemy :D wiecznie na wiosce siedza :D

To dobrze bo ja sobie nie wyobrażam mieszkania z teściami lub rodzicami najlepiej mieszkać samemu :) Czyli na swoim :D