Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikaaaaa.

KUZYN MNIE DOTYKA ! CIĄGLE ! ... PRZY KAŻDEJ OKAZJI ! . HELP ! .

Polecane posty

Gość Mikaaaaa.

Witam . :) jestem Monika i mam 15 lat . Moja historia zaczęła się jakiś czas temu . mam 18-letniego kuzyna.. to jest moja NAJBLIŻSZA RODZINA jaka może być . Na początku mówił mi że jestem śliczną dziewczyną itd... a kiedyś zaczął mnie dotykać.. zaczęłam się śmiać i oderwałam się uznając to za żart i zapominając o tym . Ostatnio sytuacja się powtórzyła.. normalnie mnie obmacywał a ja się wyrywałam. ! ;/ śmiałam się przy tyym... bo CHCIAŁAM WIERZYĆ że to jakieś jaja.. ale jak znów się to powtórzyło nie było mi do śmiechu.... pomyślałam że może go prowokuje ? i zawsze jak do nas wpada jestem w golfie jakiś starym spodniach itd... a on DALEJ ! . nie przeszkadza mu nawet że mam jakiś stary golf ;/ ... przez niego boje się przytulić do jakiegoś innego chłopaka... mam taki uraz.. i boje się że to wpłynie na moje późniejsze życie.. nie mówiłam o tym nikomu .. rodzicom nie chce mówić bo boje się że powiedzą że sama go prowokuje i nigdzie mnie puszczać nie będą..;/ nie wiem co robić, ani jak z nim pogadać ... już mi się tym rzygać chce ! . przez niego nie dam rady być z żadnym chłopakiem . :( pozdrawiam serdecznie, proszę nie podszywajcie się... :*

Gość Mikaaaaa.
..........

Gość jak to jest że tylko
trzaśnij go następnym razem w twarz i powiedz rodzinie, żeby znaleźli mu dziewczynę, bo póki co to obmacuje siostrę co jest co najmniej nienormalne

Gość ###Pytanie_za_100_pt-ów!###
Takie sprawy rozwiązuje najlepiej bieżący chłopak. Twój chłopak pokaże mu gdzie pieprz rośnie!

Gość Mikaaaaa.
dziekuje ;* :( okropne to jest ..

Gość Mikaaaaa.
pomyślałam że go prowokuje swoim ubiorem I DLATEGO ZACZĘŁAM PRZY NIM W GOLFACH CHODZIĆ. *

i nie wstydź się powiedzieć rodzinie o jego zapędach wobec ciebie. To on ma się wstydzić a nie ty!!!!!!

jeszcze trochę i uznasz że to twoja wina. To ON JEST ZBOCZONY

Gość jenk
Postrasz go ,że powiesz jego i twoim rodzicom

Gość Mikaaaaa.
Czarna Porzeczka* dziękuję ;* nikt mi nie uwierzy raczej ;/ .. samej mi trudno uwierzyć.. boję się że kiedyś mi coś zrobi..

i staraj się nie przebywać z nim sam na sam. Jeśli jesteś tam z rodziną i powiedzą żebyście poszli do niego to powiedz głośno, że nie pójdziesz, bo on cię obmacuje

Gość gjtd
Gdzie dokładnie Cię dotyka? W jaki sposób? Może przesadzasz?

Gość ###Pytanie_za_100_pt-ów!###
To może poproś jakiegoś bliskiego kolegę o pomoc, powiedz mu co jest grane...wątpię by odmówił Tobie jako kobiecie pomocy. Zawsze może troszkę poudawać że jesteście razem:)...

jak nic z tym nie zrobisz, nie poinformujesz nikogo, to faktycznie w końcu ci coś zrobi. Jeśli wstydzisz się kuzynostwa, powiedz to swoim rodzicom. Twój Ojciec powinien wtłumaczyć gnojowi gdzie jego miejsce...

Gość Mikaaaaa.
myślałam że przez mój wygląd.. bo lubię się ładnie ubierać itd.... i teraz jak on jest to SPECJALNIE UBIERAM SIĘ TAK żeby go nie prowokować... nie wiem co mam robić .. ostatnio taki chłopak chciał mnie przytulić, ja się mu wyrwałam:( wstydd ! .

Gość Mikaaaaa.
Moze zle ze raz zrobilam mu loda i oddalam sie analnie :-(

Gość Mikaaaaa.
gdzie mnie dotyka? w miejsach intymnych . kiedyś do mnie ; wyglądasz tak seksownie i wgl ! ;/ i nie przesadzam... on mnie normalnie obmacuje .

Gość Mikaaaaa.
KTOS SIE PODSZYL Z TYM ANALEM . itd ! ;/

ta..................... najlepiej ubierz się jak muzułmanka z czarczafem na głowie, bo a nóz go sprowokujesz... Obudź się dziewczyno, bo będzie za późno. Powiedz o wszystkim mamie lub obojgu rodzicom. W końcu po to ich masz, żeby stanęli w twojej obronie

Gość Mikaaaaaa.
Mowo mi np: jakie masz sexowne wargi sromowe kiedy zakladam przy nim figi. Albo "zmyslowa kloaka" kiedy sie podcieram :-(

ktoś się podszywa dlatego jestem " CZARNA" ; ] bo to naprawdę nie jest śmieszne ani temat do żartów ! :( ;/ .. !!

Gość Mikaaaaaa.
Najbardziej mnie wkurza jak wchodzi mi do wanny, lapie za wlosy, wciska pod nosem i krzyczy ze mam szykac smoka z Loch Ness! Jeszcze nigdy go nie znalazlam :-(

bo teraz mam uraz do chłopaków ;/ i to nie jest śmieszne :( .. a że pisze o tym na forum to dlatego, że może ktoś miał podobną sytuację czy coś..

Gość Mikaaaaaa.
HELP KOS ZACZERNIL MEGO NICKA!

wiedziałam że tak zareaguje ktoś... tylko że boje się że już żadnemu chłopakowi nie zaufam...

Gość Mikaaaaaa.
Czuje sie tak..ZMYSLOWO kiedy jego paluszki wedruja w glab mojej kakaowej rozety podczas niedzielnego, rodzinnego jedzenia rosolu