Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikaaaaa.

KUZYN MNIE DOTYKA ! CIĄGLE ! ... PRZY KAŻDEJ OKAZJI ! . HELP ! .

Polecane posty

Gość Wassmin
Dziewczyno zastanow sie bo sama robisz sobie klopot.Porozmawiaj ze swoimi rodzicami o tym co cie dreczy i jak kuzyn sie zachowuje w stosunku do ciebie.To nie jest temat do ignorowania i udawania ze wszystko jest ok bo nie jest.A milczac mozesz doprowadzic do tego ze wkoncu kuzyn zrobi ci krzywde ktorej oczywiscie ci nie zycze. Pamietaj ze najlepszym przyjacielem dla ciebie sa wlasnie rodzice wiec nie wstydz sie i powiedz im wszystko a towarzystwa kuzyna unikaj jak ognia.

Gość Wassmin
Nie dziekuj tylko prosze obiecaj mi tutaj na forum ze porozmawiasz z rodzicami.To nie sa zarty i pamietaj o tym jestes jeszcze mlodziutka dziewczynka i warto sie wystrzegac czegos co jest poprostu nie zdrowe pisze tutaj o dotyku kuzyna. Trzymam kciuki za ciebie.

Gość Wassmin
A pozatym to jestes ZWYKLA DZIWKA i SCIERWO

Gość Wassmin
Niesmacznie sie tak podszywac pod nie swoj nick

Gość Wassmin
dziękujęę jeszcze raz . ;) ;)

Gość Divana Dejvana
Heh wydalo sie Wasmin to ta Mikaaaa. Ktos dobrze napisal abys wypierdala z tego forum glupia pizdo

coo się Wam dzieje? ;/ ktoś chciał się pode mnie podszyć i podziękować Mu i sobie pewnie źle nick wpisał ; |

Gość Divana Dejvana
ja też się macam z kuzynami.. ahh to takie zajebiste uczucie.. uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu normalnie szook ! .

Gość Divana Dejvana
anal też uwielbiam.. grrrr moja dziurka ! .

Gość helpsi
Mikaaa zdecydowanie zgadzam się z Wassmin!!!!Jeśli trudno ci porozmawiać o tym z rodzicami zadzwoń do Telefonu Zaufania dla Dzieci i Młodzieży na numer 116 111, tam konsultant poradzi Ci jak im to powiedzieć i co jeszcze można w tej sytuacji zrobić. pozdro!!!!

Przy najbliższej okazji powiedz mu wprost, jasno i wyraźnie, że nie życzysz sobie by ciebie dotykał, nie życzysz sobie seksualnych uwag i żartów - zawoalowane aluzje nie trafiają do facetów, trzeba bezpośrednio. Porozmawiaj także na spokojnie z rodzicami, powiedz, że niepokoi cię zachowanie kuzyna, że obawiasz się przebywać z nim sam na sam. To jest ważne bo on naprawdę może cię skrzywdzić, już cię krzywdzi. Nie znam dokładnej liczby ale zdecydowana większość gwałtów jest dokonywana przez osoby dobrze znane ofierze.

Gość hhhhhh
mnie też ale ja nic nie robie i on wtedy idzi że mnie to nie obchodzi i przestaje !!!!!!!!!!!!!:* pozdrawiam !

Gość Mikaaaaaaa.
teraz to juz przesadzil :/ wlazl mi do pokoju rozebral sie do kutasa 5 metrowego i zaczal tanczys makerane robioc '' yhy yhy aha aha aha''

Gość Mikaaaaaaa.
No teraz to już zupełnie oszalał. Jak lezałam na łóżku to położył się obok mnie, zerwał moje poplamione musztardą dresowe spodnie(musze je w końcu wyprać, ale poczekam, aż rzeka w wiosce obok będzie cieplejsza) i wsadził we mnie tego 5 metrowego kutasa! Zaczęłam na niego krzyczeć, a on powiedział, że to niechcący. Wybaczyć mu?

Gość 997 !!!
Jak masz 15 lat to go oskarż! Koleś dostanie dwa zarzuty: - pedofilię - kazirodztwo Pójdzie do paki, a tam ciotki już się zajmą dewiantem, który maca swoje krewne, jakby mało było obcych bab na świecie!

Gość Zraniona 1996
Hej kochana, mam podobny problem. Teraz obecnie mam 7 lat, od około 5 lat mój kuzyn mnie molestuje. Długo nie mogłam się pozbierać po tym wszystkim, a zwłaszcza po pierwszym razie. Wie tylko o tym moja przyjaciółka i obecny chłopak. Bardzo mnie wspiera i rozumie moje zachowanie. Nie powiedziałam mamie bo tak jak ty bałam się, że mi po prostu nie uwierzy. Z początku zaczęło się od niewinnego dotyku, potem jakiś buziak w policzek, ale z biegiem czasu było coraz gorzej. Zaczął mi wkładać rękę w majtki i w pod koszulkę, aż na końcu mnie zg****ił. Minęło tyle lat, a ja nadal się zbieram, nie popełnij tego błędu co ja i powiedz rodzicom, ja żałuję że nie powiedziałam mamie(bo tylko ją mam). Życzę c***owodzenia kochana. Takich dupków trzeba gnębić i to nie jest Twoja wina tylko JEGO on jest skończonym dupkiem skoro posuwa się do teko aby obmacywać własną kuzynkę.

Gość agnieszka197806
Kochana , też jestem matką , mam 16 letnią córcię i uwierz mi , każda normalna matka wierzy w takich sytuacjach swojemu dziecku . Nie bój się tego powiedzieć mamie , jak to zignoruje to dopiero bedziesz miała problem , ale są inne sposoby . możesz po prostu wtedy pojść na policję i to zgłosić . W ŻADNYM WYPADKU TEGO TAK NIE ZOSTAWIAJ I NIE PRZYPISUJ WINY SOBIE ! Choćbyś była najbardziej sexi laską to NIE TWOJA WINA , TYLKO ON JEST ZBOCZONYM DUPKIEM ! Powiedz wprost , że Cię obmacuje . Przy najbliższej okazji jak będzie próbował jeśli masz telefon nagraj , jeżeli masz obawy , to Ci dodatkowo pomoże , choć mama na pewno C***omoże , zaufaj jej !

Gość smerfnalaseczka
Powiedz rodzicom nim będzie za późno bo ten gnój może cię skrzywdzić i cierpieć będziesz do końca życia,on już czuje ,że ma nad tobą przewagę,niedługo to pewnie wykorzysta

Gość gość
Porozmawiaj z rodzicami. Może się z tego zrobić powazny problem.

Gość gość
To jest naprawdę poważne, a jacyś idioci się podszywają. Ale ja nie o tym. Droga Miko, musisz być ostrożna, nie bagatelizuj tego, To prawda - on może Cię skrzywdzić, a nawet to, co już zrobił, może zostawić ślad na Twojej psychice. Musisz ostro zareagować, jeśli zrobi to jeszcze raz. Nie śmiej się i nie obracaj tego w żart, tylko albo go walnij albo mu powiedz, ze jest zboczony, żeby spadał, że sobie nie życzysz i że powiesz rodzicom. Ale wiem, że nie jest łatwo tak zareagować. Powiedzieć rodzicom też warto, ale to też nie jest łatwe. Najłatwiej go unikać - wiem, że to Twoja rodzina, pewnie jest dużo okazji do spotkań. Ale trudno, jest zboczony, może Cię skrzywdzić i musisz zadbać o siebie.

Gość gość
I jeszcze jedno - nawet gdybyś wyglądała nie wiem jak ślicznie i jak wyzywająco - to nigdy nie jest Twoja wina. masz rację, że uważasz na to, jak wyglądasz, żeby nie prowokować zboczeńca, ale nigdy nie możesz czuć się winna. Jakkolwiek prowokująco byś nie wyglądała, facet nigdy nie prawa Cię dotknąc, jeśli sobie tego nie życzysz.