Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niunia19855

Bardzo prosze o POMOC.!!!!!

Polecane posty

Gość Niunia19855

Słuchajcie kochałam się z moim chłopakiem lecz pękła nam gumka było to w dni płodne jakies 2 tyg temu teraz spóźnia mi se okres juz 2 dzien, robiłam 3 testy ciążowe jeden z nich wczoraj. Wszystkie wyszły negatywnie... Byłam u ginekologa po tabletki antykoncepcyjne w tym tyg badał mnie(chciałabym rózniez poznac odpowiedz na pytanie czy przez zwykłe badanie gin moze wykryc ciąże?) Prosze o pomoc nie wiem co mam robic czy moge byc w ciąży?

Gość ryniu2
jeśli robił Tobie usg to by wykrył. test negatywny to nie jesteś w ciąży.

Gość Niunia19855
nie nie robił mi USG... Są jakieś powody spóźniającego sie okresu?? A i moze sa jakies sposoby na jego przyspieszenie bo ten stres mnie zjada od srodka

Gość aiwil
lekarz nie mógł jeszcze na tym etapie stwierdzić ciąży o ile jest.czasem zdaza się ,że test nie wykaże wyniku dodatniego mimo iż @ spóznia ci sie 2 dni.odczekaj i w poniedziałek z rannego moczu wykonaj ponownie test lub idz na bete(hcg)kosztuje 30-40zł w laboratorium,robi sie go z krwi.polece ci test Qik vue jest bardzo czuły i wiarygodny.....Powodzenia ioby było po twojej mysli

Gość ryniu2
2 dni to trochę mało na zmartwienia.

Gość Niunia19855
No mało lecz martwi mnie fakt pęknietej gumki

Gość madziaOslo3
moim zdaniem spoznia ci sie okres bo ciągle o tym myslisz,test na tym etapie prawdopodobnie juz by wykrył ciąze,ja bym poczekała i była dobrej mysli:)

Gość madziaOslo3
a poza tym są takie tabletki w aptece co trzeba zjesc jak najszybciej bo "wypadku".Moze warto miec takie cos przy sobie aby uniknąc niechcianej ciąży??Nie wiem jak to sie na zywa,nigdy tego nie brałam tylko kolezanki mówiły,ale w aptece ci powiedza:)

lekarz wyczulby,ze macica jest powiekszona,bo na usg moglby na razie nic nie zobaczyc,u mnie ledwo bylo widac w 6 tygodniu. Nie nakrecaj sie,a nastepnym razem uwazajcie ;)

Gość kasunia1509