Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CZARNULKA18181818

CZY WYBACZYC KOLEZANCE I CHLOPAKOWI?

Polecane posty

BYLAM ZA GRANICO 4 LATA MIESZKALAM Z CHLOPAKIEM I KOLEZANKO ZAWSZE MOGLAM NA NIO LICZYC O WSZYSTKIM POROZMAWIAC ALE ZASZLAM W CIAZE MUSIALAM ZJECHAC DO POLSKI .KOLEZANKA PRZEPROWADZILA SIE DO INNEGO DOMU ZMIENILA PRACE CHLOPAK ZAMIESZKAL Z KOLEGAMI MIESZKALI W TYM SAMYM MIESCIE KOLEZANKA OBIECALA ZE BEDZIE MIALA NA NIEGO OKO ZE JAK ZOBACZY GO Z INNNA TO MI NAPISZE. BYLO WSZYSTKO OK WIEDZIALAM ZE CHLOPAK KOCHA MNIE I DZIECKO KTORE MIALO URODZIC SIE ZA 4 MIESIACE PISAL MI TYSIACE SMS DZIENIE DZWONIL I NAGLE DOSTALAM SMSA UCIESZYLAM SIE ZOBACZYLAM ZE CHLOPAK NAPISAL ODCZYTALAM I MYSLALAM ZE PADNE NAPISAL TAK ,,CZESC CIESZE SIE ZE DZWONILAS DO MNIE TAK MOZEMY SIE SPOTKAC NA WODKE TYLKO ZEBY OLA SIE NIE DOWIEDZIALA (CZYLI JA )TO WIDZIMY SIE NA USTAWCE .........'' ZROBILO MI SIE NAPRAWDE ZLE BYLAM W 7 MIESIACU CIAZY BYLAM PEWNA ZE NIGDY NIE ZROBI MI TEGO CHLOPAK A TU KOLEZANKA CO MIALA GO PILNOWAC SAMA DO NIEGO DZWONI I ZAPRASZA NA WODKE WIADOMO CO PO ALKOVHOLU LUDZIE ROBIO. ZERWALAM Z NIM DZWONIL PROSIL WIEC WYBACZYLAM TYLKO DLA DZIECKA ZEBY MIAL TATE ALE PRZYJECHAL NA URLOP DO POLSKI A W JEGO TELEFONIE ZNALAZLAM NUMER TEL PODPISANY KOTEK POWIEDZIAL ZE NIE WIE CO TO ZA NUMER NIE WIEM CO ROBIC?

Skończyć? Kogo próbujesz oszukać ? siebie? Na pewno Cię zdradził. ...

I CO DALEJ MAM MIESIECZNE DZIECKO A ON MI WYSYLA PIENIADZE NIE MAM GDZIE SIE PODZIAC RODZICE PIJA JEST SUPER ALE JAK WYPIJA TO W NOCY POTRAFIO WYZUCIC MNIE Z DOMU ZA TO ZE STANELAM W OBRONIE BRATA I TYLKO DLATEGO MOGE MIESZKAC U NICH BO IM PLACE ZA MIESZKANIE JAK SKONCZE Z CHLOPAKIEM TO NIE MAM KASY I RODZICE MNIE WYZUCO BO DLA NICH LICZ SIE PIENIADZE NAWET JAK WYCHODZE DO SKLEPU MUSZE DLA MAMY PLACIC ZA TO ZE POSIEDZI GODZINE CZY 2

Gość skad jestes???

Gość dzieki bo na nk chcialam cie
obczaic 🖐️ ;)

Gość blondinio
ciemna nie tylko fizycznie ale i psychicznie:O baj baj maszkaro:O🖐️

HEHE PROSZE TO POWODZENIA W SZUKANIU BO TEN E-MAIL I TE KATA TO SA FIKCYJNE NIE PODAJE PRAWDZIWEGO IMIENIA ANI NAZWISKA ZOBACZ W OPISIE JEST TAM OLA A W E-MAILU KASIA

Gość asdasdasda
Po pierwsze wyłącz caps-locka, bo po co drzesz tą swoją mordę? Po drugie gratuluję faceta, co chodzi na ustawki... Po trzecie, może słownik Po czwarte - buraczysko z Ciebie i współczuję dziecku

Gość wez nie pierdol bejbe
nie masz krotszych problemow?

Powinnaś się zastanowić nad tym może to będzie lepsze rozwiązanie niż być pomiatanym w własnym domu ;) Wiem że rodzina jest najważniejsza ale ty masz swoje życie które musisz przeżyć godnie ;) więc wybór należy do ciebie ;) Kieruj swoim życiem tak żebyś była szczęśliwa a nie patrz na innych ;)

Napewno cos zrobie moja coreczka ma miesiac on i tak jest za granico jak juz mu sie znudzi zabawa to znowu zateskni za dzieckiem ale wtedy bedzie za pozno

No życie to naprawdę nie jest łatwa sprawa nie ma co się spodziewać rarytasów trzeba być czujnym na każdym kroku :)