Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arleta M

/dlaczego milczy?

Polecane posty

dlaczego po 1,5 roku znajomosci, facet nie wysle nawet jednego zwyklego smsa z pytaniem: Co u Ciebie? To takie przykre:-(

Gość jestem_facetem_
On pewnie zadaje sobie te same pytanie... Dlaczego po 1,5 roku znajomosci nawet nie napiszesz, co u niego :)

Gość nie jest zainteresowany
ma moze kogos innego bywa

zeby chociaz napisal z pytaniem co u mnie. Jak mozna sie tak od razu sie odciac po 1,5 roku?

Gość wez nie pierdol bejbe
po prostu jestes beznadziejna glupia pizda i znudzilo mu sie ruchac cie w dupe, no powiedz ile mozna wygrzebywac rodzynki z dupy, higiena to podstawa dziewczyno

Gość Psiukus Losu
Przecież po to zerwał, żeby nie pisać...nie kontaktować się. Po co by zrywał, jak by miał dalej pisać? Albo czuje teraz ulgę, albo tęskni, ale wie, że skoro podjął decyzję o zerwaniu to musi się odzwyczaić a na to najlepszy jest brak kontaktu

Gość wiosennaaa_21
moja droga skoro sam zerwal z toba to nie ma co sie dziwic ze facet do ciebie nie pisze, po prostu uznal ze lepiej nie robic ci zludnych nadzieji i zerwac definitywnie z toba kontakt. Pewnie poznal inna dziewczyne z ktora ulozyl sobie zycie, a ty nie rozmyslaj o nim, bo szkoda na to twoich mysli i czasu lepiej porozgladaj sie za innym facetem ktory bedzie chcial utrzymywac z toba kontakt.

rozstalismy sie dwa dni temu, a wczoraj do mnie przyjechal, zjedlismy wspolnie obiad i rozmawialismy nas wiec tak calkie mkontaktu nie zerwal... ale dzisiaj caly dzien nic, ani jeden sms...

Gość wiosennaaa_21
edith naprawde nie zadreczaj sobie mysli tym dlaczego facet nie dzowni i nie pisze--> naprawde moja droga nie warto , widocznie jest czyms zajety lub nie ma ochoty, nikogo nie zmusisz do tego aby pisal do ciebie, on sam musi tego chciec. A to ze nieodzywa sie 1 dzien to nie jest zadna tragedia, jak tydzien sie nie bedzie odzywal no to powinnas dopiero wtedy sie zastanowic. A tak pozatym zerwaliscie wiec on nie ma obozwiazku pisac do ciebie co chwile, jezeli bedzie chcial utrzymac z toba kontakt to super jesli nie trudno nic na to nie poradzisz.