Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chomiczek25

Bardzo okrągła twarz

Polecane posty

Gość chomiczek25

Już nie wiem co robić z moją pucułowatą twarzą...Mam pełne policzki i do tego podwójny podbródek, poza tym jestem szczupła i ta moja gęba się wręcz karykaturalna wydaje. Znacie jakieś sposoby na wymodelowanie, uczesanie, itp?

Gość Anq26
Fryzura: Długie ciemne włosy cieniowane od żuchwy do końców, przedziałek z boku na wysokości środka brwi i ciężka długa ukośna grzywka sięgająca początku cieniowana a więc żuchwy. Ważne są miejsca cieniowania i długości. Cieniowanie symetryczne, najkrótsze pasma naciągnięte powinny stykać się koniuszkami na brodzie. Makijaż: koniecznie dwa odcienie matowego podkładu (dobrany do koloru cery i drugi ton ciemniejszy w tym samym odcieniu) + róż opalizujący (dobry jest taki w perełkach. Na całą twarz nakładasz podkład w kolorze cery, następnie robisz ustami tzw. rybkę czyli wciągasz policzki do środka. I w te zagłębienia nakładasz nieco ciemniejszego podkładu. Następnie od skroni aż do żuchwy po bokach do 2 cm od linii włosów nakładasz ten sam ciemny podkład. Delikatnie możesz też go nałożyć na drugi podbródek. Następnie uśmiechasz się szeroko, żeby zrobiły się pod oczami takie bułeczki z policzków i na tą wystającą część policzków nakładasz róż. Ubranie: Zapomnij o golfach, dekoltach łódkach i stójkach. Najlepsze są takie w tzw serek i karo.

Gość Anq26
Jak masz naturalnie jasne włosy to chociaż odrobinę je przyciemnij (nie muszą być od razu czarne czy ciemny brąz), bardzo to wyostrzy rysy. Blond robi pyzę.

Gość huhsa
ja bym zrobila jakis zabieg najgorsze sa takie pucowate buzie a podwojny podbrodek tozto dramat. jezeli to nie jest efekt nadwagi pomysl o jakmis zabiegu pozdr