Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stary samsung

czy moglam zajsc w ciaze?

Polecane posty

Gość stary samsung

kochalam sie dzis z chlopakiem dwa razy w gumce. on zawsze wychodzi ze mnie, zanim dojdzie... tak bylo za 1. razem dzis. za drugim nagle ze mnie wyszedl, okazalo sie ze gumka pekla..! co prawda jeszcze nie doszlo do wytrysku ale bylo juz blisko. czy jest opcja zaplodnienia w tej sytuacji? dodam, ze po 1. seksie sie nie umyl ani nic, wiec jest obawa, ze jakies sladowe ilosci sperm mogly pozostac chyba:( odpiszcie

Gość gupeek
wszytsko jest mozliwe. zrob test to sie dowiesz.

Gość stary samsung
:( wiem, ze wszystko jest mozliwe, ale moze ktos wie, czy prawdopodobienstwo jest duze?

Gość LENA900
zastanawia mnie czemu gumka pękła? była źle założona, czy może zlej jakości? sory za pytanie, mnie się tak na szczęście nie zdarzyło nigdy kiedy używałam gumek, dlatego wole zapytać, żeby ewentualnie uniknąć błędu. pozdrawiam

Gość stary samsung
nie wiem czemu, kupiona byla w aptece.. a czy zle zalozona to nie sadze.

Gość stary samsung
up:(

Gość stary samsung
uppp

Gość LENA900
polecam durex extra safe :) jakoś innym ni ufam. a co do ciąży, to rozumiem, że się denerwujesz dlatego pytasz, ale moim zdaniem w tym wypadku szanse są poprostu 50 na 50. moglo dojsc do zaplodnienia ale wcale nie musiało. zalezy jeszcze ktory to dzien cyklu itp. nie zamartwiaj sie, bedzie dobrze

Gość gupeek
bez przeady z tym 50/50 - takiej szansy to nie ma nawet jesli miala dni plodne ;) dalbym 5% szans na dziecko ;) tez polecam durexy - nigdy nie zawiodly mnie ani moich znajomych.

Gość LENA900
chodziło mi o to że mogło w takiej sytuacji dosc do zaplodnienia ale nie musiało. ale ogólnie też jestem zdania, że prawdopodobnie wszystko będzie ok, i nie bedzie ciąży. :)

Jakies prawdopodobieństwo jest ale raczej małe

Gość stary samsung
nawet nie wiem czy byly to dni plodne czy nie, bo ostatnio mi okres szwankuje i rownie dobrze mogly byc a rownie dobrze nie;/ gdyby zalozyc ze ostatni okres byl w dobrym terminie a cykl mam 26 dniowy, to tak (liczylam w necie)

Gość stary samsung
ale jestem przerazona:/

Gość a dlaczegoooo
twoj chlopak jest brudasem wiec pewnie plemniki zostaly zjedzone przez bakterie z naplata :D jak mozna nie umyc penisa po seksie? nie przeszkadza mu specyficzna won prezerwatywy po seksie? i co naklada majty a z dzyndzla jeszcze wyplywa ciecz?

Gość pauuulkkaa
ja tez sie boje bo dzis w nocy kochalam sie z chlopakiem 2 x z tym ze za pierwszym razem wszedl we mnie, wykonal kilka ruchow bez gumki, ale nie bylo wytrysku, potem zalozyl gumke, kochalismy sie jeszcze z 2.5 h i doszedl w gumce potem nad ranem normalnie w gumce sie kochalismy dodam ze jestem w polowie cyklu ;/ duze sa szanse ze moge byc w ciazy?

Podstawowe pytanie to ile czasu minęło od pierwszego stosunku do drugiego? Jeśli miał spermę na penisie po pierwszej akcji to zginęły one po 15 minutach- plemniki poza organizmem długo nie przeżyją. Poza tym to, że nie miał wytrysku mało zmienia. W czasie erekcji wydobywa preejakulat, w którym są śladowe ilości plemników, Także jeśli to Twoje dni płodne i będziesz miała pecha, to możesz zajść w ciąże..

Ile wy macie lat, że takich rzeczy nie wiecie? paulkaaa jeśli to Twój dzień płodny to nawet z prezerwatywą możesz w ciąże zajść.. prezerwatywa nie chroni przed ciążą skutecznie. Pory, które się w niej znajdują są większe od plemników.

Gość pauuulkkaa
no to mam problem ;/

Gość stary samsung
no to jestem w czarnejj dupie:) no minelo mniej wiecej 15 minut ale czy faktycznie to nie wiem. o kurwa :P no to sie wrabalam w afere.

Gość LENA900
''Pory, które się w niej znajdują są większe od plemników." no prezerwatywa nie jest najlepszym środkiem anty., ale żeby te pory były większe od plemników? to jaki byłby w ogóle sens jej zakładania?