Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niki74

nosek

Polecane posty

Cześc wszystkim.Byłam wczoraj na konsultacji u Szczyta.Niby wszystko ok,ale zszokował mnie ceną.Malutka korekta czubka nosa ma mnie kosztowac 8000.Może poleci mi ktoś kogoś dobrego i tańszego Na stronie Szczyta te ceny wyglądały przystępnie.

Gość Swinka
hejka Ja zaplacilam za calkowita korekcje 11 tysiecy szczegoly powypisywalam wszedzie na tym forum juz 8mcy po NIE POWIODLO SIE NOSEK MAM PASKUDNY To tylko zalezy od umiejetnosci lekarza wkrotce mam wizyte kontrolna i porozmawiam na temat poprawki bo to co mi lekarz zrobil z noskiem to naprawde okrucienstwo A co do operacji to nie bylo powiklan i bolu tylko strasznie nie przyjemne POWODZONKA

Gość fielka
Ja robilam korekte czubka nosa we Wroclawiu u doktora Jacka Jarlinskiego, cena waha sie miedzy 3500-4000 PLN, ja zaplacilam 3500 bo robilam dodatkowo jeszcze inny zabieg moze dlatego ta znizka. Jestem dopiero krotko po wiec nie moge powiedziec jaki bedzie wynik bo nos jest jeszcze niemalo opuchniety :-(

Witam nochalki :) Zrezygnowałam chyba ze Szczyta jutro jadę do Skupina.Zobaczę co mi powie.Słyszałam,że jest dobry w noskach :)

Gość Swinka
Hey jak tam?Jak Twoj nosek?Pozdrawiam

Gość Mój nosek
ok:) Narazie bardzo mi się podoba,ale to dopiero trzeci tydzień.Czytam wsztstkie chyba tematy z noskiem i wiem,że wszystko zmienia się z dnia na dzień.A ja chciałabym,zeby taki został Pozdrawiam! niki74

Gość jerrra
a ja po operacji już tydzień... jak na razie jeszcze nic nie widze ale mam nadzieje ze bedzie ok;)) najważniejsze, że się odważyłam!! i nawet bardzo ni bolało! odezwe sie za jakiś czas;))

Witam, mam termin zabiegu u dr.SZCZYTA na 19/05/2011 i chętnie zamieniłabym sie na póżniejszy( 11-18 czerwca/2011) bądz miesiąc wcześniej ( 11-18 kwietnia/2011) jeśli ktoś ma taki termin i jest chętny na zamianę to bardzo proszę o kontakt: vivatmodels@wp.pl