Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

limonetka2

Mój kot kompletnie zbzikował na starość !

Polecane posty

Moja 11 letnia kotka właśnie poczuła wiosnę i szaleje. Mruczy miałczy itp oczywiscie ale tez dodatkowo jak nigdy zaczęła załatwiać się w mojej szafie. I zdarza sie jej to dość często. Ostatnio odkryłam jaśka śmierdzącego moczem. Nie wiem o co chodzi nigdy sie tak nie zachowywała.

Gość adi_P
zgłupiała na starosc

Gość klik,klik klik
Starość nie radość!!!

Żałuję że jej nie wysterylizowałam . Tylko czy teraz nie jest za póżno ? A może jakiś zastrzyk ??? Nie wiem już co robić a może ona tak znaczy teren? A może ma ciąże urojoną ????:(

Gość selllen
jak zawsze znosiłas jej ruje?? j a soibie nie wyobrazam tego pzrez 11 lat z moja kotka :O:O i rujki co miesiąc, które trwają tydzień jezzzzzzzzzu nie miała ropomacicza??

No własnie nie styrylizowałam jej bo miała ruję tylko dwa razy do roku . Jest persicą więc może dlatego ?? Niestety nie mam warunków i nie miała małych ani razu. Wiem wiem nie powinnam jej tak męczyć ale pytałam weterynarza i mówił że skoro nie jest to uciązliweto nie trzeba jej robić zabiegu :(

Gość nie lubie plusa a mam simplusa
przecież sterylizacja to nie jedyna metoda antykoncepcyjna u kotów, tak samo jak u kobiet podwiązanie to nie jedyna metoda

limonetka, jesli teraz ma ruje (czasami przy rui też może sikać gdzie popadnie) to są albo zastrzyki (co miesiac sie je daje) albo pigulki antykoncepcyjne (promon vet, jakos tak sie nazywaja

Dodam że do tej poty własnie nigdy nie zdażyło jej sie załatwić poza luweta a już tym bardziej obsikać cały jasiek.Dodam że nie zostaje sama bo mam małe dziecko więc większośc czasu spedzam w domu. A może to zazdrość ?????

Gość selllen
dwa razy w roku???????????? może jest bezpłodna czy persy tak mają?? jestem w szoku gdydby była rasowa i hodowlana byłaby kiepską reproduktorką ...

Naprawdę no czasem może trzy razy. Wczesna wiosną , latem i jesienią :)I to przez kilka tylko dni. łasiła sie i pomiałkiwała. Teraz wyje pół nocy :) Warczy i szaleje po domu :)

Nie wiem jak maja persy. Ona ma bardzo długą sierść ale może jest troche zmieszna bo nie ma aż tak płaskiego pyszczka jak persy :)

idź z nią do weterynarza najlepiej, po prostu

Gość selllen
czyli jest podobna do persa:D moj akoleżanka ma persice, i jej włąsnie ma ruje ok. ra zw roku... wg mnie to nie jt normalne ale niważne :P idz do weta, moze to problemy zdrowotne,nerki itd

Gość selllen
idz idz... zasikane rzeczy w domu nie są fajne :D bidna kota