Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciagle mam pod gorkeeee

Moj facet mnie oszukał.

Polecane posty

Przeprowadzilsimy sie z moim do noewgo mieszkania.Jego rodzice mieli nam pomoc i wzieli nam kredyt na dokonczenie remontu 5000zł.A moj okłamal mnie i powiedzial ze rodzice nie dostali kredytu.A dzis przyjechal na chwile jego ojciec a ze mojego nie bylo to chiwle pogadalismy.Bo moj dostal mandat za samochod a auto bylo na ojca.I pyta sie mnie co on z kasa robi.Ze 2 tyg. dostal kase z pozyczki 5000zł.Ja wilkie oczy.Zdziwiona.I mowie do ojca ze ja nic niewiedzialam.M. mowil ze pozyczki nie bedzie.Kazal mi mojemu nic nie mowic a ja glupia powiedzialam mojemu.A on teraz poszedl do rodzicow i sie martwie co to bedzie.

to nie ciekawa sprawa... a wyjasnil dlaczego nic ci nie powiedzial o pieniadzach ktorych niby nie dostal??

Powiedzial ze mial jakies dlugi.I musial je splacic.A co najlepsze kase dostal jaKOs na poczatku marca.AA i na zycie mi nie dal kasy.Od stycznia dostalam od niego ok 1000zł.Dostaje wyplaty ok 1600zł i nie ma na nic.Placi tylko 400zł na corke alimenty z poprzedniego zwiazku.A i wtym miesiacu nawet na alimenty nie mial to mu ze swoich pozyczylam.Mial mi oddac i nie oddaje.A ja sama teraz zostalam bez kasy.

Twoj facet cie ewidentnie oszukuje. Oszukuje takze rodzicow. No coz, zle to wrozy na przyszlosc. Na twoim miejscu bym bardzo pilnie mu sie przygladala. Na co on wydaje? Dlaczego ma dlugi? Koniecznie musisz znac odpowiedz.

nabral kiedys kredytow i nie splacal.i tak w to niewierze.

Gość Zraniony(ten drugi)
Może jest hazardzistą?

Ja nic niewiem o jego zyciu.Nierozmawamy ze soba.Mimo tego ze jestesmy razem i mieszkamy razem jestesmy dla siebie jak obcy ludzie.

Niewiem po co z nim jestem.Nas nawet nic nie laczy.Seksu nawet juz tez nie ma.

"mieszkam z facetem i nic o nim nie wiem" - "urwał mi się z choinki i z nim zamieszkałam" to chyba jakoś by pasowało na tytuł wątku....:D

on pracuje i nigdy pieniedzy na nic nie ma.Nawet zeby dolozyc sie do zycia.Oplaty za mieszkanie i jedzenie.A ja pozbylam sie moich wszystkich oszczednosci.Bo ciagle jemu pozyczalam a on mi nie oddalam kasy.

Gość NO TO PO COOO
z nim jestes, kobietoooo...??? taka z ciebie idiotka?? :-0 nic o nim nie wie, nie ma seksu, oszukuje ja, ale jest z takim :-0 po-raż-ka..!!! :-0 :-0 :-0

Gość dfsfsdsd
ona... - Po co z nim jesteś? :/ - po jajco! głupie pytanie.

Porozmawialismy o tych pieniadzach.Mowi mi ze odlozyl 3500zł na samochod.Nie chcial mi nic mowic bo to miała byc niespodzianka.Szczerze i tak mu niewierze.A reszte pieniedzy poszlo na jakies dlugi.

Gość zajebistego masz faceta
w takim razie

Gość Po co z nim jesteś?
Zostaw gościa, bo z nim przyszłości nie będzie... Brak szczerości w tak ważnych sprawach = brak przyszłości...