Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pomyslu na pseudoooo

pomozcie mi jaka decyzje podjąć?

Polecane posty

hej, pracuje w centrum handlowym, ostatnio byl u mnie klient i po zalatweniu sprawy dot. jego problemow, powiedzial mi ze jestem bardzo ladna i on zajmuje sie zawodowa fotografowaniem i czy jestem zainteresowana..powiedzial,ze jest czlonkiem polskiej akademii filmowej dal mi swoja wizytowke i faktycznie sprawdzilam w google i jego naziwsko instnieje na liscie PAF. mam teraz pytanie, bo powiedzialam mu ze sie odezwe na weekend, czy odzywac sie czy olac to ? swoja droga nie mam pewnosci ,ze on to akurat tenb ktory widnial na wizytowce bo w necie nie bylo zadnych zdjec goscia... nie wiem sama, zrobilo mi sie milo i z jednej strony bym sporobowala ale z drugiej jak to jakas sciema?a jak to jakis gwalciciel ?? co o tym myslicie? dodam,ze od dziecinstwa marza mi sie wlasnie sesje, wystepy... ;-)

Gość Warwik
pokażesz mu dupsko, piczysko i cycki za ciężką kasę

Gość Idz z mamą
:D

Gość 12345654321
popros o dowod osobisty

Gość jak jestes z wawy to cie moge
odezwij się! przecież nie musicie spotykać się w jakimś odludnym miejscu, mozecie wybrac takie, gdzie beda ludzie, najpierw spotkac sie by porozmawiac o szczegolach wspolpracy a dopiero pozniej na ew. sesje. nie zmarnuj swojej szansy, taka sie moze drugi raz nie trafic

mial ktos keidys taka sytuacje i ten kto zapraszal na sesje okazal sie oszustem??a moze to byla prawda??

zadzownilam tam,ale typ byl dziwny, zastanawial sie nad tym co ma powiedziec, powiedzialam,że przyjde z kimś zeby mi bylo razniej to sie uniosl i zdecydowanie odmowil..nie ide!! niech sie buja