Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcinooifsjosnad

depilacja mężczyzn po raz setny

Polecane posty

Gość marcinooifsjosnad

...albo i więcej :-). i nie wiem, czemu na kobiecym forum, ale męskie chyba się nie nadają, po przeczytaniu kilkunastu tematów źle się poczułem :P. rozumiem, że nie ma definitywnego sposobu na depilację miejsc intymnych... włosy jednak zaczęły przeszkadzać mi nieco w utrzymywaniu higieny (też przy odbycie). nie chcę przesadzać z różnymi wymyślnymi metodami, ale zwykłe przycinanie po łebkach to jednak nie jest to, bo wiele nie pomaga ;-). poza tym na dupie jest dość skomplikowane. czy spróbowanie kremów do depilacji jest głupim pomysłem? a może jakieś inne metody?? laser i tego typu zabiegi to dla mnie gruba przesada.

Gość iffi__
pewnie już trochę za późno, ale co tam: krem do depilacji (pod warunkiem, że jest to krem do depilacji intymnej np. Revitol Hair Removal) to całkiem niezłe i bardzo wygodne rozwiązanie. Poszukaj takiego i wypróbuj - próba nie strzelba :-) zwróć uwagę by ściśle zastosować się do zaleceń producenta i wykonać wcześniej próbę uczuleniową, bo takie kremy to jednak chemia _____________________________________ http://depilacjalaserem.info.pl