Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuję pomocy pilnie

Kiedy moge wykonać test

Polecane posty

Dziewczyny mam ogromną prośbę, powiedzcie mi kiedy moge wykonać test, jestem 10-11 po stosunku, dzisiaj zrobiłam Pink test po południu-nie z porannego moczu.. i wynik owszem negatywny, ale podczas robienia uwidaczniała się ta kreska ciążowa, potem zanikła.. No jakbym patrzyła mocno pod światło i kombinowała.. to może ewentualnie bym zauważyła.. ale to naprawdę trzeba byłoby sobie prawie ją tam wyobrazić. Kiedy moge powtórzyć test, czy poniedziałek ale rano będzie odpowiedni??

Gość xxx DOTKA xxx
Najlepiej w dniu spodziewnej miesiączki albo jeszcze lepiej ze 2-3 dni później (oczywiście jeśli okresu nie będzie)

Gość kathrine_85
Najlepiej wykonaj test w pierwszym dniu spodziewanej miesiaczki. Nie napisalas w ktorym dniu cyklu sie kochalas. Nie sugeruj sie ta kreseczka co niby jest lekko widoczna bo jezeli test ciazowy ma wykazac ciaze to pokaze sie konkretna kreska na tescie :)

cykle mam 26-28 dniowe. ostatni okres miałam 27 lutego, kochałam się z chłopakiem w nocy z 10-11 marca. Także środek cyklu. Planowany okres mam mieć 24-26 marca. Także Owulka przypada na 10- 12 marzec.

mam objawy subiektywne, ale wiem to może psycha działać.. ból brzucha dośc silny, ból piersi- to zaczeło się jakoś 13 marca- te skurcze brzucha itp. Miałam jeszcze kilka dni zawsze w nocy, straszne nudności. Ale przeszło:D I kręgosłup w odcinku lędzwiowym paksudnie boli..

Gość kathrine_85
Po tym co napisalas to sa szanse aby zajsc w ciaze bo rzeczywiscie byly to dni plodne i okolo owulacyjne :) Czyli trzymac kciuki za ciaze czy lepiej nie ? ;)

Gość kathrine_85
oj na pewno objawow ciazy jeszcze bys nie miala, takze na pewno to bardziej psychika dziala :)

Za ciążę.. tylko ten test negatywny.. fakt kombinowałam przy nim raz w pipetę nie nabrałam tyle ile trzeba moczu i było powietrze, potem dopełniałam, dwa w połódnie robiony. A trzy zaczeła się pojawić ta niby kreska jak mocz przechodził w tym okienku testowym i ja mądra chcąc przyśpieszyć przekręciłam test i szybko wszystko spłyneło..

tak bym chciała.. ale chyba się nie uda.. te bóle brzucha.. dosyć silne.. jakbym zaraz okres miała dostać..

południe* jaki błąd:(

ten test miał czułość 25, także nie wiem czy 10 dni po stosunku jest taki poziom bety w organiżmie.. jak jest ciąża..??

Gość kathrine_85
Robiac test ciazowy na ktorym pisze "10 sni od stosunku" musisz sobie go przetlumaczyc ze nie mozesz liczyc 10 dni od stosunku tylko 10 dni od zaplodnienia, a kiedy doszlo do zaplodnienia to wlasnie nie wiesz... Poniewaz plemniki moga przezyc w organizmie kobiety do ok 3 dni i dopiero w tym trzecim dniu moze dojsc do zaplodnienia ale takze moze dojsc do zaplodniania juz w drogim dniu. to wszystko nie jest takie proste z tym zajsciem w ciaze... To tzymam kciuki za Ciebie :)

Gość potrzebuje pomocy pilnie
no własnie ja wiem, to wszystko trwa:d Dlatego zrobiłam test który podobno wykrywa 6 dzień ciązy.. wiem wiem.. zapłodnienie zagnieżdzenie itp. ale czy mogę stracić całkiem nadzieje??

Gość jestem kompletnie skołowana
Przed terminem spodziewanej miesiączki ujemny wynik testu, nawet z porannego moczu, nie daje gwarancji, że ciąży nie ma. Chociaż ja zrobiłam (głupia, po co tak wcześnie?!) już w 7 dniu od hipotetycznej owulacji i moim zdaniem jest blada druga kreska, no ale i tak muszę czekać na termin miesiączki teraz, żeby to potwierdzić. Bo może ciąża zostać z miesiączką wydalona. Właśnie dlatego żałuję, że tak wcześnie zrobiłam test, już taka głupia nie będę następnym razem:-p Życzę Ci, aby ta znikająca druga kreska w terminie spodziewanej miesiączki pokazała się już w pełnej krasie:-)

I absolutnie nie trać nadziei! Zdarzają się wręcz ciąże, w których poziom hcg jest na tyle niski, że test ich nie wykrywa nawet kilka tygodni po terminie miesiączki! Spokojnie poczekaj jeszcze te parę dni.

Nie dziękuje.. żeby nie zapeszyć.. ale tak bym chciała.. ale ten ból brzucha, test.. chyba nie ten cykl..

Gość kathrine_85
Najlepiej nie dac sie zwariowac... Wiem jakie to jest oczekiwanie na tez dzien spodziewanej miesiaczki i szukanie kazdego syndromu ciazy... Ja staram sie juz od paru miesiecy i za kazdym razem dawalam sie zwariowac ten cykl teraz staram sie nie myslec na ten temat. moj @ powinien bym jutro badz w poniedzialek wiec juz niebawem sie dowiem... Zycze Ci tych dwoch kreseczek

Test naprawdę o niczym nie świadczy! Ból brzucha... No własnie też mnie męczy od wczoraj, dosyć silny, ale to dopiero 20dc, więc do okresu jeszcze parę dni. I powiem Ci - ja staram się wierzyć, że to jednak TO:-) Jestem pierwszy cykl na bromergonie po prawie roku nieudanych starań ze wzgl. na podwyższoną prolaktynę. Mam wielką nadzieję, że się udało i że ten ból to moszczenie się zarodka w macicy:-)

Ja Tobie również..kurcze ale te czekanie jest..

Czekanie jest straszne :-p Ale uczy cierpliwości... bardzo potrzebnej, jak już się ma dziecko;-)

ja to już sobie historie dorabiam..tak bym chciała.. jakbym nie chciała, to napewno bym była w ciąży. a tak:(

Ależ my pokręcone jesteśmy... Faceci jakoś tak nie przeżywają... Zazdroszczę im.

Facet mój nic nie wie narazie.. że ja tak się kręcę.. z tym czekaniem. Siedzę cicho.. Powiem Mu jak już bym była.. i wogóle, po co mam go swoimi nadziejami obarczać i truć mu tyłek:D wogóle dla facetow to jest proste.. będzie to będzie.. nie będzie to nie będzie.. nie myślą nadmiernie o tym:(

i powiem Wam że chciałabym w tym cyklu.. wypadło by na urodziny mojego lubego:d ale miałby prezent:D

Gość kathrine_85
no to moze akurat na urodziny bedziesz miala prezent dla Niego :) juz taki na cale zycie :))