Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wikitia235

czy chusta atmosphere za 33 zl to drogo??

Polecane posty

Gość wikitia235
ja chce 2:P i sie zastanawiam czy drogo i czy warto na allegro?jak myslicie

Gość
Zależy z jakiego materiału,czasem jest zdjęcie tak zrobione że materiał wygląda na porządny a w rzeczywistości nie jest.Atmosphere to nie jest żadna firma i różnie może być

Gość wikitia235
Alicja czyli co odradzasz??

Gość
Ja ostatnio się przejechałam trochę zamówiłam sobie chustę na allegro z atmosphere.Na zdjęciu wyglądała super,ogromna.W rzeczywistości okazało się że jest z cieniutkiego przezroczystego materiałku,wyglądała jak bazarówa,a zapłaciłam 50 zł.Odesłałam ją do Anglii do sprzedawcy.Niestety zaginęła po drodze a ja straciła stówę :o

Gość wikitia235
kurcze to teraz sama nie wiem..na zdjeciu wyglada ok,podoba mi sie bo to wszystkiego pasuje..ale faktycznie moze w rzeczywistosci byc inna..

Gość
Mam też dwie inne z atmosphere które dostałam i są super, z fajnych materiałów,ale wiem że tam takie rzeczy nie są drogie

Gość droga autorko
musisz pamietac, ze to jest zakupione w UK i ktoś sprzedajac na allegro musi na tym zarobic. tej akurat nie widzialam, ale znajac primarkowe ceny to kosztowala pewnie funta, gora dwa. wiec czy warto jest tak sie dac nabic komus?

Gość wikitia235
potrzebuje chusty,w kwiaty i sie zastanawiam czy lepiej nie kupic gdzies w sklepach?co radzicie

Gość droga autorko
poszukaj w sklepie. funt stoi obecnie 4,30. ktos kupil taka chuste za 4,30 a tobie sprzedaje za 30 zl. sadzisz ze sie oplaca?

Gość
Jeśli masz gdzieś w swoim mieście galerię albo coś w tym stylu to najpierw tam pochodz,a jak nic nie będzie to w tedy szukaj na all

Gość rudi rudi rudi
atmosphere to jedna z najtanszych marek - maja ja w Penneys gdzie kupowalam ciuchy na kilogramy bo tam malo co kosztuje wiecej niz 10-20 euro mialam chyba z milion ciuchow atmosphere - maja fajne fasony bo nasladuja biezace trendy ale jakosc dosyc kiepska. dlatego tak tanio

Gość droga autorko
rudi rudi rudi a myslalam, ze atmosphere to tylko primark rozprowadza haha :) mieszkasz w irlandii tak?

Gość
Tak kiepskie są ja akurat te dwie chusty co mam to są bardzo dobre jakościowe, aż się zdziwiłam że z atmosphere,ale większość to dziadostwo.Dziwne że tak dużo ludzi kupuje na all wszystko z atmosphere,licytują czasami bardzo wysoko,nie wiedząc tak na prawdę co to,myślą że to bóg wie jaka firma :-D

Gość wikitia235
bylam ostatnio w galerii ale nic ciekawego nie widzialam..chyba sie jeszcze zastanowie..moze po Wroclawiu pochodze i cos sie trafi..

Gość wikitia235
no wlasnie ja pierwszy raz cos chce kupic z allegro do ubrania i sie waham:)

Gość droga autorko
Alicja w krainie czarów a o dziwo ja mam pelno ubran z atmosphere i sa nie do zdarcia hehe i nawet sadze ze sa lepsze niz z wielu polskich sieciowek. nie wiem dlaczego tak jest

Gość oj smieszna dziewczynko
wyjezdza taki idiota do anglii nakupuje hurtowo ubran i sprzedaje na allegro. a jeszcze wieksi idioci licytuja. a interes sie kreci. jak nie przestaniecie kupowac na allegro to dalej beda na was zerowac. a wy idioci pozwalajcie im na to. gratuluje inteligencji

Gość
droga autorko Wszędzie się coś znajdzie :)

Gość rudi rudi rudi
wydaje mi sie ze Penneys i Primark to jedno i to samo ale nie bede sie klocic :)

Gość droga autorko
nie wiem co to Penneys slyszalam tylko, ze jest w Irlandii, dlatego moja wypowiedz

Gość niestety ale
oj smieszna dziewczynko ma racje. moze napisala to w wulgarny sposob, ale ludzie musicie zrozumiec, ze oni sprzedajac te ciuchy na allegro zarabiaja na was niezla kase. i poki bedziecie licytowac oni beda was wykorzystywac

Gość a z drugiej strony
w sklepach nie ma marży? jest i sięga nawet 70 % ceny więc w sklepie też nie kupować? jasne, ze primark jest taniutki i na alle ceny sa zawyżone ale nie każdy moze sobie co kilka miesięcy lecieć do UK na zakupy więc po co te opowieści o nabijaniu kasy? bilet na samolot kosztuje więcej.

Gość meeeeeeeg
ja mam w podobnym stylu z atmosphere i moge je sprzedac taniej, jesli jestes zainteresowana to napisz swoje gadu - odezwe sie iw ysle zdjecia:)

Gość pasują do jeansów
droga na szmatach nowe athmosfere są często 2 -3 nówki albo lekkie używki

Gość fknjdfhio;la
atmosphere to shit.

Gość do a z drugiej strony
sklep ma marze to fakt, ale jesli zdecydujesz sie na zakup jakiejs marki to chociaz dostajesz porzadny towar a atmosphere? pozatym primark tez ma jakas swoja marze wiec placisz dwa razy. a czy tylko primark istnieje? w polsce juz nie ma sklepow? do UK trzeba latac, zeby ubrania sobie kupic? pozatym ja juz wolalabym kupic bilet( wcale nie taki drogi jak sie rezerwuje wczesniej) i zrobic sobie wycieczke plus zakupy niz dac zarobic komus z allegro? a wiesz dlaczego raz mam wycieczke, dwa widze towar, trzy nikt moim kosztem nie bedzie sobie zarabial grubej kasy. kupuja w sportdirect-cie czy innym podobnym sklepie za 20 funtow stare sprzed 5 sezonow buty a sprzedaja na allegro za 250 zl jako hit przyszlego sezonu. ale wasza sprawa

Gość Wies tanczy i spiewa

Gość hbg,jfkgfhkg
akurat ta mi sie nie podoba wogole.Poza tym cena tez jest zawyzona.Odradzam