Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AAmarkoAA

Piwo pijem a ty

Polecane posty

rozłóż na raty i przeżuć się na 4.5% .....rozłożysz fazę na pół....

Najddzis leviatan revolver wlasnie drugie i mi juz wiruje, pewnie ze zmeczenia, a tobre rozleje na szklanki 4,5%;)

Imperia haha najakim spirycie chyba ty;) zartuje, szkockie gorzkie ale tak tnie ze hej

amarko....wypróbuj kiedyś ruskie piwo "baltika" ....zobaczysz jaki cud....:)

Imperia etam leb toi bez picia mnie boli;) revolver- to bede musial ta nazwe sobie zapisac "baltik" zreszta jak z Rosji to juz je lubie;) pewnie powalac z nog?

ja mam osmiopak w lodowce, ale nie wiem czy moge wypic zwazywszy ze juz dzisiaj wypilam 2 wodki i wino.

amarko...piwo jest delikatne i niezwykłe w smaku , a powala po odpowiedniej ilości...jak zawsze...:P

depeche 16 .... zamiast chlać zacznij się uczyć i koniecznie unikaj złego towarzystwa...:)

Depeche16 nieradzilbym mieszac ale jak 2wodki? revolver -ciekawe ino ze niejestem w kraju ale rozgladne sie w hipermarkecie bo Rosyjskie vodki maja a piwa niewiem ,

revolver- a ty co, pan z opieki socjalnej za mi takie rady dajesz? nie....urzędnik do spraw walki z młodocianymi alkoholiczkami i uzależnionymi od kabla netowego ...:P

no to jak tam walczycie z tymi mlodocianymi alkoholiczkami? ciosy karate? pistolety? polobroty Chucka Norrisa?

no to jak tam walczycie z tymi mlodocianymi alkoholiczkami? ciosy karate? pistolety? polobroty Chucka Norrisa? nie...spokojnie czekamy aż się stoczą ...to wszystko...szkoda na nich czasu....mamy tylko udawać że coś robimy , jak w każdym "urzędzie":classic_cool:

niektorzy sie staczaja, a niektorzy sa na haju... ;) dobrze sie dzisiaj czujesz revolver, bo piszesz inaczej niz zwykle?

Amorka nie wiem , ale u mnie istnieje ona :o to kliknij sobie w google -piwa trapistów - i powinieneś tam doczytać się :)

Gość a moje się chłodzi
:)

Imperia tak szczerze to niechce mi sie grzebac po google;) myslalem ze powiesz cos w 3slowach. pomarancza dobre takie schlodzone. i zastanawiam sie nad vinem