Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wazne wazne

Bardzo wazna sprawa prosze wejdzcie !

Polecane posty

Gość wazne wazne

Czy zaplacanie za kogos czesnego za semestr bez wiedzy osoby studiujacej jest etyczne ? Jestem osoba nie spokrewniona z ta osoba

Gość skubichrupka
ja bym była wdzieczna,ale jesli jest to osoba bardzo honorowa to moze sie wkurzyć

Gość ktore ktore bo nie wiem
dokladnie. godne podziwu i nasladowania. szczegolnie, jesli tamta osoba ma jakies problemy finansowe, a dla ciebie nie bedzie to obciazeniem.

Gość wazne wazne
Nie chodzilo mi czy jestem godna nasladowania czy nie , ale dzieki. Tylko nie wiem czy to bedzie w porzadku wobec tej osoby , ze to bede robila za jej plecami.

Gość wazne wazne
Ona nie przyjmie pieniedzy ode mnie , a ma powazny problem finasowy i mozliwe, ze bedzie musiala przerwac studia.

Gość blabikowa
wez zaplac jeszcze moje rachunki skoro masz taki gest

Gość spinka85
Bardzo ładnie z Twojej strony. A ta osoba nigdy nie powinna się dowiedzieć, kto za nią zapłacił, nawet jeśli zacznie podpytywać, a na pewno to zrobi, albo będzie bardzo podejrzliwa. Wtedy dopiero mogłaby poczuć się urażona, gdyby się dowiedziała.

Gość wazne wazne
Chcialabym tak zrobic, zeby sie nikt nie dowiedzial, dlatego pytam sie na forum bo tutaj jestem anonimowa. Nie chce nawet rozmawiac o tym z moimi przyjacilomi , bo przypadkiem moze im sie wymksnac